Exclusiv! Se construiește din nou în Craiovei! Răsare o nouă clădire!

0

O un imobil cu două etaje va fi construit pe Calea Craiovei, în zona Lukoil, potrivit unui proiect care va fi dezbătut și votat în ședința din această lună a Consiliului Local Pitești. Este vorba despre o cldire care ava avea la parter spații de servicii și 11 apartamente la etajele 1 și 2. Noua construcție va fi edificată pe terenul de 885 mp deținut de SC Prima Residence Cubic SRL.

CITEȘTE ȘI: CONSTRUIREA NOULUI STADION DIN PITEȘTI – BLOCATĂ ÎN INSTANȚĂ! GENTEA: „MI SE PARE CĂ CINEVA VREA SĂ NE ÎNCURCE ȘI NIMIC MAI MULT!”

De asemenea, potrivit proiectului, constructorul va amenaja 14 locuri de parcare, un loc de joacă pe o suprafață de 30 mp și spații verzi pe aproximativ 140 mp. Accesul auto și pietonal se va face din Calea Craiovei. Proiectul a primit avizul favorabil din partea Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism, avizul arhitectului șef, urmând ca, cel mai probabil, să primească și votul consilierilor locali.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata