Exclusiv. Sfârșit tragic pe două roți! El este motociclistul mort la Costești!

0

Un motociclist a murit în această seară în urma unui accident rutier petrecut în orașul Costești. Din primele informații, este vorba despre Ion P., un pasionat moto care a ales să nu renunțe l apasiunea să nici până în ultima clipă. Potrivit informațiilor noastre, din lumea „moto” din Argeș, motociclistul, deși aflat la o vârstă înaintată, nu a ezitat nicio clipă să se urce pe motor și să plece la drum cu impătimiții de adrenalină din Argeș sau Vâlcea.

CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN LUMEA MOTOCICLIȘTILOR DIN ARGEȘ! A MURIT ÎNTR-UN GROAZNIC ACCIDENT!

Însă, în seara aceasta, și-a dat ultima suflare pe ceea ce iubea: pe motocicletă. Din câte se pare, acesta s-ar fi simțit rău, a pierdut controlul ghidonului și a lovit un cap de pod în timp ce se întoarcea de la Pitești la locuința sa din Costești. Momentan, nu se cunoaște dacă impactul i-a fost fatal sau dacă inima sa a încetat să mai bată în repsectiva curbă.

Trupul neînsuflețit a fost preluat de un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeș pentru necropsia în urma căreia se va răspunde la întrebările cunoscuților și judiciariștilor. De asemenea, oamenii legii au demarat cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale tragediei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata