Exclusiv! Și-a dat foc la apartament! Piromanul – dus direct la nebuni!

0

Opt persoane dintr-un bloc din Câmpulung au fost nevoite să își părăsească locuințele după ce un brăbat și-a dat foc la apartament. Din primele informații, se pare că piromanul, cunoscut cu afecțiuni psihice, ar fi suferit o criză și a decis să distrugă locuința. Potrivit surselor noastre, acesta ar fi aprins mai multe obiecte de mobilier, haine și alte materiale care ard ușor, iar la sosirea pompierilor, acesta a devenit recalcitrant și a început să îi jignească pe militarii care depuneau eforturi să oprească propagarea flăcărilor.

Din fericire, în urma evenimentului, nimeni nu a fost rănit, dar pagubele materiale au fost însemnate: mobilierul din două camere a fost distrus, iar restul locuinței a fost afectată de fumul gros. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și oamenii legii, care l-au transportat pe bărbatul recalcitrant la Psihiatrie, unde își va petrece următoarele 72 ore.

„Au ars elemente de mobilier din interiorul a doua camere și din cauza fumului s-au degradat celelalte încăperi ale apartamentului. Până la sosirea forțelor de intervenție s-au evacuat 8 persoane de pe scara blocului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Nu au fost victime ale acestui eveniment” potrivit ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata