Exclusiv! Și-a „semnat” un dosar penal! Firul scandalului din clubul de lângă Biserica Catolică Pitești!

0

O noapte de sâmbătă, chiar de Dragobete, s-a transformat pentru un tânăr de 26 ani în una de dat declrații la secția de poliție după ce a provocat un scandal într-un cunoscut bar din centrul Piteștiului. După orele 1:00, s-a dat alarmacă doi tineri s-au luat la bătaie în unul dinre cluburile din apropierea Bisericii Catelice, iar la fața locului s-au deplasat oamenii legii și un echipa SMURD.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! S-A AFLAT CINE A BLOCAT LUCRĂRILE LA NOUL STADION DIN PITEȘTI! FIRMA – ABONATĂ LA BANI PUBLICI!

Din câte se pare, bărbatul de 26 ani ar fi consumat mai multe băuturi alcoolice, iar la un moment dat i s-ar fi părut că un tânăr de 21 ani ar fi făcut un gest necugetat care l-a iritat. Fără vreun semnal de alarmă, acesta a sărit și s-a luat la bătaie cu tânărul. Din fericire, între cei doi, a intervenit echipa de pază a clubului și i-a despărțit până la sosirea polițiștilor.

Tânărul de 21 ani nu a fost grav rănit. A avut nasul și buza spartă. În schimb, bărbatul de 26 ani a ajuns la Secția 1 de Poliție pentru a da cu subsemnatul. A fost audiat și s-a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Ulterior, și puștanul de 21 ani a fost nevoit să spună ce s-a întâmplat, acesta susținând, potrivit unor surse juridice, că u a făcut nimic pentru a-l provoca.

Oamenii legii vor continua cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

sursa foto: anchetaonline.ro

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata