Exclusiv! Traseul liniei 12 Pitești – Bradu valabil de la 1 septembrie!

0

De la 1 septembrie, Publitrans 2000 SA va deschide rute noi în așa numita Zonă Metropolitană, zeci de mii de argeșeni urmând a beneficia de un transport public mult mai facil, direct și rapid. Bradu, Bascov (2 rute) și Mărăcineni – iată localitățile în care vor ajunge autobuzele peste doar câteva zile. S-a stabilit mare parte a traseelor, stațiilor și chiar a orarului de funcționare. Iată cum arată traseul și orarul liniei 12, Bradu – Pitești.

Noua linie creată va avea capetele de linie la Comisariat, în cartierul Craiovei din Pitești, și la bariare CFR în Bradu. Între acestea vor fi 15 stații intermediare, respectiv: Comisariat – Târg – Toiță – Școală Geamăna – Pasarelă – Aviație – Pascal – Roxi – Blocuri – Primărie – Profi – Școala Nr. 2 – Monument – C.A.P. – Cap linie Bradu (barieră) și retur.

CITEȘTE ȘI: PRIMARUL CRISTIAN GENTEA: „TOT TIMPUL ÎMI SPUNE CA SUNT DOCUMENTE FALSE, NU VORBEȘTE DECÂT DE DNA!” DESPRE CE MEGAPROIECT ESTE VORBA?

Autobuzul 12 va circula de luni până duminică, între orele 05:15 și 23:30 pe traseul Comisariat – Barieră Bradu și 05:15 și 23:45 pe traseul Barieră Bradu – Comisariat.

Iată programul complet:

Prețurile pentru bilete și abonamente vor fi următoarele:
• prețul unei călătorii integrate pe bază de bilet este de 2,5 lei;
• prețul unui abonament nenominal integrat (toate traseele), pentru o zi, este de 10 lei;
• prețul unui abonament integrat (toate traseele), pentru o lună, este de 80 de lei.

Biletele de călătorie pot fi procurate de la:
• casele de bilete;
• automatele de bilete;
• din autobuzele dotate cu POS-urile marcate cu inscripția Mastercard sau Visa, cu carduri tip contactless, Master card sau Visa. Abonamentele pot fi procurate de la casele de bilete.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata