Exclusiv! Undă verde pentru demolarea Stadionului Nicolae Dobrin! Când încep lucrările?

0

Construirea noului stadion din Pitești a primit undă verde în ultima ședință a Guvernului, unde a fost aprobat proiectul de demolare a actualului complex sportiv. În urma demersurilor făcute de către administrația locală, Executivul a adoptat în ședința de astăzi demolarea Stadionului „Nicolae Dobrin” pentru a face loc unei arene care se anunță a fi standarde europene. După acest pas, urmează procedurile de licitație, iar în momentul în care va fi desemnată o firmă câștigătoare, vor începe lucrările de demolare și construire a noului stadion.

CITEȘTE ȘI: CÂND VA AVEA FC ARGEȘ ANTRENOR? TUNARU: „CE AM EU ÎN CAP, E LA MINE!”

„Se aprobă desființarea Complexului Sportiv ”Nicolae Dobrin”, din strada Nicolae Dobrin, nr.10, municipiul Pitești, având datele de identificare prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre, în vederea realizării, pe același amplasament, a obiectivului de investiții „Construire Stadion Nicolae Dobrin, str. Nicolae Dobrin, nr.10, municipiul Pitești”, ai cărui indicatori ehnicoeconomici au fost aprobați prin Hotărârea Guvernului nr.11/2023 pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Construire stadion «Nicolae Dobrin», str. Nicolae Dobrin nr.10, municipiul Pitești, județul Argeș” se arată în hotărârea de Guvern.

Vă reamintim faptul că un stadion de aproximativ 100 de milioane euro va fi construit pe amplasamentul Stadionului Nicolae Dobrin, care va fi dărâmat cu tot cu pista de atletism (acreditată pentru competițiile internaționale) și cu terenurile de pregătire pentru juniori. După ce terenul va fi perfect curățat, urmează să înceapă construcția noului stadion, unul modern, acreditat în categoria UEFA 4.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata