Exclusiv! Unde vor fi realizate nodurile de legătură ale Drumului Expres Pitești – Craiova în Argeș și Olt?

0

Contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru nodurile rutiere de la Suseni și Colonești va fi semnat în perioada următoare după ce Consiliul Național de Soluționare a Constestațiilor a respins cererea unui proiectant de reviziure a rezultatului licitației. Irinel Ionel Scrioșteanu, secretar de stat de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, a anunțat că a fost desemnat câștigătorul final pentru proiectarea celor două noduri rutiere, iar acesta va avea la dispoziție opt luni de la semnarea contractului pentru finalizarea documentațiilor.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. CELE MAI NOI IMAGINI DIN TUNELURILE „DANIELA” ȘI „ALINA” DE PE AUTOSTRADA PITEȘTI – SIBIU! CARE ESTE STADIUL LUCRĂRILOR!

Potrivit demnitarului, nodul de legătură al drumului expres Pitești – Craiova în județul Argeș va fi pe DJ659 Pitești – limita județului Dâmbovița, în comuna Suseni, iar în județul Olt, pe DN65 Pitești – Craiova, în localitatea Colonești.

„A fost desemnat câștigătorul pentru elaborarea documentației tehnice pentru realizarea a două noduri rutiere de descărcare a Drumului Expres Craiova-Pitești, într-o perioada de 8 luni de la data semnării contractului și cu o valoare de 1,25 milioane lei, fără TVA:

  • Nod rutier la Colonești (județul Olt) descărcare în DN65
  • Nod rutier la Sușeni (județul Argeș) descărcare în DJ659

Întrucât construcția Drumului Expres Craiova-Pitești a încurajat dezvoltarea economică a zonelor traversate, a fost generat valori de trafic suplimentare, motiv pentru care, la solicitarea și în colaborarea cu autoritățile publice locale din Sușeni și Colonești, dezvoltăm aceste două noduri rutiere, crescând astfel eficiența Drumului Expres” a anunțat Scrioșteanu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata