Exod de medici de la SJU Pitești! Sofianu: „Nu știu de ce se mențin persoane de partid. Sunt incapabile să atragă medici noi!”

0

Spitalul Județean Pitești se confruntă cu un număr insuficient de medici, iar conducerea actuală nu poate găsi soluții pentru atragerea de noi cadre medicale, a declarat consilierul județean Narcis Sofianu. Alesul liberal susține că persoanele din conducerea unității spitalicești sunt ținute în funcție pe criterii „de partid” și nu pot crea o legătură cu medicii, astfel încât aceștia pleacă la spitalele din alte orașe sau chiar în afara țării.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE ȘOFERI! SE ÎNCHIDE CIRCULAȚIA ÎN PASAJUL BASCOV! AFLĂ PÂNĂ CÂND!

„Există un număr insuficient de medici! Nu știu de ce se mențin persoane de partid, persoane de casă. Acestea sunt incapabile să atragă medici noi sau să îi mențină. Au plecat medici, nu numai în alte județe sau alte țări. Au plecat medici care locuiesc în Pitești la Spitalul Mioveni. Persoanele care conduc acolo știu să vorbească mai frumos cu medicii. Prin această comisie (n.r. – un proiect care va fi dezbătut în următoarea perioadă în CJ Argeș) vrem să aflăm câți medici au plecat de la SJU Pitești, de câți medici este nevoie” a declarat Narcis Sofianu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata