Expert în Biblie, anunță sfârșitul lumii. Ce țară musulmană aduce Armaghedonul?

Profeția Bibliei despre râul Eufrat care se usucă înainte de a doua venire a lui Iisus Hristos și sfârșitul lumii se poate desfășura în mod neintenționat în Turcia, a susținut un expert în scripturi.

Sfânta Biblie evidențiază o serie de evenimente care se vor desfășura înainte, în timpul și după a doua venire triumfătoare a lui Iisus Hristos. Conform credinței creștine, Fiul lui Dumnezeu se va întoarce pentru a stabili o împărăție de 1000 de ani pe Pământ.

Profesorul Meyer a spus: „Profeția care ne preocupă se referă la a șasea din cele șapte judecăți de casă consemnate în cartea Apocalipsei. Aceasta va avea loc cu puțin timp înainte de glorioasa a doua venire a lui Hristos când îl ucide pe Antihrist și își stabilește literalmente 1.000 de ani domnește în Ierusalim (Apocalipsa 16:12).

„Potrivit Apocalipsei, marele râu Eufrat se va usca literalmente. Astfel regii din răsărit pot purta armatele spre Ierusalim fără obstacole pentru a participa la marea bătălie finală împotriva Ierusalimului: Armaghedonul. Barajul Ataturk poate fi închis. Astfel râul se poate usca în aval permițând armatelor Antihristului să atace Țara Sfântă din nord.”

În 1990, de exemplu, Turcia a blocat Eufratul pentru a umple barajul Lacului Ataturk, un rezervor artificial.

„Tehnologia, deja pusă în aplicare pentru a opri râul Eufrat să curgă, ar putea fi o altă piesă a puzzle-ului. Aceasta poate face ca împlinirea cărții Apocalipsa din viața noastră să fie o perspectivă terifiantă. Desigur, înainte ca aceste evenimente apocaliptice să se desfășoare pe scena globală, creștinii vor fi„ răpiți ”. Ori duși brusc în cer de Hristos însuși pentru a scăpa de îngrozitoarea judecată divină care va veni”.

Profesorul Meyer este un expert în Biblie, cunoscut și sub numele de Memory Bible Man, după ce a memorat peste 20 de cărți din Biblie, notează Express.co.uk.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.