Explozie într-o gospodărie din Argeș! Bărbat cu arsuri pe aproape tot corpul – transportat de urgență la spital!

Un bărbat a fost transportat de urgență la spital cu arsuri grave în această dimineață după ce un incendiu violent i-a mistuit casa. Din primele informații, în jurul orelor 5:00, o explozie a avut loc într-o gospodărie din comuna argeșeană Dârmănești din cauza unei butelii care a avut scăpări de gaze. În momentul în care proprietarul a aprins becul în camera respectivă, a avut loc deflagrația, acesta suferind arsuri pe aproximativ 70% din suprafața corpului.

Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijri medicale și a fost transportat la spital. De asemenea, paramedicii au monitorizat-o la fața locului și pe soția proprietarului care a suferit un atac de panică.

„Este vorba despre o explozie urmată de incendiu, în urma căruia a rezultat o victimă, proprietarul, care a suferit arsuri pe aproximqtiv 70% din suprafața corporală. Acesta a fost preluat de către paramedicii SMURD și transportat la spital. Suprafața totală afectată este de aproximativ 200 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este formarea de amestecuri explozive (s-a acumulat gaz de la butelie, iar în momentul în care s-a aprins becul, s-a produs deflagrația) transmite ISU Argeș.

Mai mult, în urma deflagrației, locuința a fost distrusă de flăcări. Pentru stingerea incendiului, la fața locului s-au deplasat trei autospeciale cu apă și spumă, pompierii reușind să stingă flăcările după mai bine de două ore de eforturi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.