EXPLOZIV! CROITORU SE DESPARTE DE FC ARGEȘ? DETALII INCENDIARE DIN CULISELE ALB-VIOLETE!

0

Marius Croitoru ar putea să nu mai prindă sfârșitul sezonului competițional la FC Argeș din cauza unor neînțelegeri pe care le-ar avea cu conducerea clubului, potrivit unor zvonuri pornite chiar din interiorul clubului din Trivale. După o serie de informații apărute în spațiul public, în care se spunea că patronul celor de la FC Botoșani poartă negocieri intense pentru a-l readuce pe Croitoru la clubul botoșănean, dar și faptul că alte echipe și-au expimat dorința de a-l pune pe banca tehnică, se pare că tehnicianul alb-violeților ar fi luat o decizie de a accepta negocierile cu Botoșaniul.

Obișnuit cu libertatea care i se acorda la Botoșani, Croitoru nu poate accepta ordinele din conducerea FC Argeș

Potrivit unor surse din cadrul clubului, Croitoru este nemulțumit de faptul că nu își poate exercita atribuțiile așa cum și-ar dori astfel încât să atingă performanțele cerute. Nemulțumirile sale ar porni, spun persoane din anturajul tehnicianului, că unele persoane din conducerea FC Argeș încearcă să „dicteze” modul de joc al echipei sau chiar să aleagă fotbaliștii care sunt folosiți în etapele din campionat sau din Cupa României. Se pare că, Marius Croitoru nu mai vrea să accepte să i se spună cum și cu cine să joace pe teren și este nemulțumit că nu i s-au respectat promisiunile deoarece acesta ar fi discutat de la bun început acest aspect.

Potrivit surselor noastre, anumite persoane din conducerea clubului, obișnuite cu obediența lui Andrei Prepeliță, fostul antrenor al echipei din Trivale,  încearcă să impună acest mod de a conduce și în era Croitoru, peste capul tehnicianului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata