ziarobiectiv.ro

Expozie de COVID la copii! Ce se întâmplă la Spitalul de Pediatrie din Pitești?

0

La nivel național se înregistrează o creștere alarmantă a numărului de cazuri COVID atât la adulți, cât și la copii, mai multe secții de Pediatrie din țară fiind deja pline. Situația la Pitești este una bună, numărul cazurilor COVID și a copiilor internați fiind în scădere, potrivit lui Tudor Ionescu, managerul Spitalului de Pediatrie din Pitești.

CITEȘTE ȘI: A INTRAT CU MAȘINA DIRECT ÎN MAGAZIN! ȘOFERIȚA RĂNITĂ DUSĂ LA SPITAL!

La Spitalul de Pediatrie din Pitești numărul copiilor confirmați COVID este mai mic decât în valul precedent, iar în momentul de față se înregistrează o scădere a copiilor confirmați pozitiv față de săptămânile trecute. În valul șase al pandemiei, s-au înregistrat probleme la media de vârstă 0-3 ani. În aceste situații, copiii fiind foarte mici, s-au deshidratat și au avut nevoie de internare. Însă, formele au fost unele ușoare sau medii.

În realitate însă, la nivel național, numărul cazurilor este mult mai mare, în momentul de față foarte mulți fiind confirmați pozitiv COVID. Însă, oamenii se testează acasă și nu se mai declară pentru a evita carantina. La fel și în cazul copiilor, care au trecut mult mai ușor, cu simptomatologie foarte ușoară, în acest val șase al pandemiei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata