Expoziție inedită la Fundația Culturala Ilfoveanu & Badea!

0
Fundatia Culturala Ilfoveanu & Badea a fost cadrul perfect pentru vernisajului unei expoziții ieșită din peisajul cotidian. Mihaela Stănciulescu, cunoscută publicului larg pentru activitatea de Avocat al Poporului pentru județele Argeș și Vâlcea, și-a făcut debutul în zona artistică printr-o expoziție de fotografie și eseuri- versuri cât se poate de originală, expoziție la care și-a adus contribuția și fiica sa, Sandy.
Evenimentul a fost unul de o înaltă ținută, pe de o parte datorită numărului mare de participanți care au venit la vernisaj, pe de altă parte datorită importanței pe care aceștia o dețin, fie în plan cultural, fie în comunitate: Marius Ștefan Iacob (lect. univ. dr. în cadrul catedrei de Imagine de Film a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC), director al biroului de Producție Film UNATC și realizator, printre altele, al atelierului foto al promenadei Operei Naționale 2022), vicepreședintele Consiliul Judetean Arges, Adrian Dumitru BUGHIU, Filofteia Pally, fost director al Muzeului Golești, cea care a avut și o contribuție la finalizarea părții scrise a compoziției, directorul Biblioteca Judeteana Arges „Dinicu Golescu„, Octavian Mihail Sachelarie, directorul Muzeul Judetean Arges, Cornel Popescu, managerul Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș, Elena Iagăr, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, George Caval.
Faptul că piteșteanca Ana Gabriela Lemnaru, production designer pentru mai multe filme, inclusiv pelicula Imaculat, propusă de România pentru premiile Oscar 2023 – fost colaborator al Teatrelor Teatrul Alexandru Davila Pitesti și Teatrul Nottara, a fost curatorul expoziției, a asigurat succesul colțului din Galeria de Artă menit să ofere publicului liniște și motive de meditație profundă.
Expoziția #PuncteDeVedere este cu atât mai originală cu cât poate fi vizionată și pe o coloană sonoră în perfectă armonie cu emoțiile transmise prin cuvântul scris și imagine, coloană sonoră pusă la punct de Sebastian Zsemlye – audio designer, câștigător al premiului GOPO, pentru cel mai bun sunet.
Și, pentru ca evenimentul cu cele 59 de fotografii și poeme să fie complet, Puiu Mărgescu, actorul teatrului Alexandru Davila, a recitat componenta lirică, în acompaniamentul noii stele a naiului, argeșeanca Maria Madalina Lupu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata