Fanii Survivor – revoltați! Mesaje de susținere pentru campioana mondială eliminată!

0

Ana Porgras a produs un adevărat șoc printre fanii Survivor în momentul în care a fost eliminată, fiind una dintre cele mai competitive participante datorită unor capacități fizice extraordinare. Ana Porgras a fost campioană de mai multe ori la gimnastică, reușind performanța de a obține medalii și de a urca pe podiumul câștigătorilor. Fanii Anei nu înțeleg cum o campioană datorită căreia o lume întreagă a ascultat Imnul României, nu a primit voturi de simpatie suficiente de la public.

A obținut aurul la bârnă în 2010

În 2010, la Campionatele Mondiale de Gimnastică Artistică de de la Rotterdam, Ana Porgras a câștigat medalia de aur cu cel mai bun rezultat din competiție. Campioană a României, ea are în palmares și alte două medalii de bronz, una la Campionatul Mondial din 2009 de la Londra, iar cealaltă la Campionatul European de la Birmingham în 2010. Ana a fost membră a selecționatei României la Campionatele Europene din 2010 și a contribuit la calificarea echipei pe locul al doilea participând la probele de bârnă și paralele. La proba individuală s-a calificat pe primul loc la bârnă ajutând la clasarea echipei pe locul al treilea obținând cea mai mare notă la bârnă (14,800) și 13,700 la paralele.

În timpul desfășurării finalei Ana a suferit o accidentare la coborârea de pe bârnă, ceea ce a obligat-o să se retragă din finalele de la acest aparat precum și din cea de la paralele. După întoarcerea în țară a fost diagnosticată cu fisură de peroneu.

A revenit cu succes în luna septembrie 2010 câștigând medalia de aur la bârnă și cea de argint la paralele la Cupa Mondială de la Gent (Belgia). După o săptămână și-a apărat titlul la individual compus la Campionatele Naționale ale României obținând de asemenea medalia de aur la bârnă și pe cea de bronz la sol. Din nefericire, cariera sa sportivă a fost una de scurtă durată din cauză că, numai la 18 ani, a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări. O perioadă, Ana Pogras a lucrat ca manechiuristă în Brașov, iar în 2021 a participat la Survivor.

Fanii au lansat o petiție pentru ca Ana Porgras să se întoarcă la Survivor

Cea mai șocantă eliminare din actualul sezon al competiției filmate în Republica Dominicană are repercusiuni în rândul publicului care nu poate accepta faptul că Ana Porgras a părăsit concursul, fiind nominalizată alături de Marius Crăciun și Mellina de la Războinici, despre care s-a presupus că nu ar avea atât de mulți susținători precum prietena lui Zanni. Fanii emisiunii au realizat o petiție pentru ca Ana să se întoarcă la Survivor România, iar primul prag, de 20.000 de semnături, este cât pe ce să fie atins.

„Ai zis de Sorin că-i votează pe cei mai buni din echipă, dar tu fix același lucru ai făcut. Ești un mare ipocrit. Din cauza ta a plecat cea mai bună fată din competiție”, „Oricine era votat de Jador era dat afară…asta trebuie înțeles…nu e prima oară când moderatorii falsifică voturile publicului…așa a fost și cu Majda”, „Nu-i corect acest joc să-l lăsați pe mâna publicului, păcat de Ana că era cea mai bună din acest concurs”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata