Farmacia Tei și Bebe Tei se deschid în Pitești! Află unde!

0

Farmacia Tei și Bebe Tei se deschid în Pitești! Află unde! Grupul Tei, unul dintre cele mai puternice lanțuri farmaceutice din România, ce deține Farmacia Tei și Bebe Tei, se extinde la Pitești. Începând cu luna iulie, piteștenii vor putea merge la cumpărături și în Farmacia Tei și în Bebe Tei, pe galeria complexului Auchan Găvana.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! COPILĂ DE 15 ANI-MOARTE SUSPECTĂ! A SÂNGERAT PÂNĂ LA ULTIMA SUFLARE!

Lanțul de farmacii Tei, unul din cele mai dinamice businessuri de pe piaţa locală, controlat de antrepre­noarea Roxana Maftei, a finalizat anul trecut cu afaceri de 950 de milioane de lei, în creştere cu 9,4% faţă de anul anterior, potrivit oficialilor companiei. Bebe Tei a finalizat cu afaceri de 586 mil. lei, mai mari cu 30%.

„Anul acesta vom depăşi un miliard de lei la Farmacia Tei, în primul trimestru am avut o creştere cu 9%, iar la Bebe Tei cu 33%. Creşterea  în cifra de afaceri este normală şi vine şi din creşterea preţurilor şi a numărului mai mare de bonuri. Dar valoarea bonului mediu s-a redus cu 7-10% în funcţie de lună. Se vede o scădere în volum, oamenii sunt mai  atenţi şi consider că pe viitor va scădea şi mai mult valoarea bonului.“, a spus pentru ZF Roxana Maftei, proprietara lanţului, care a devenit un fenomen în Capitală.

Anul trecut Pavăl Holding, vehiculul de investiţii al fraţilor Adrian şi Dragop Pavăl de la Dedeman, a cumpărat 30% din acţiunile companiilor Farmacia Tei şi Bebe Tei iar în iulie Consiliul Concurenţei a aprobat tranzacţia.

Farmacia Tei şi Bebe Tei continuă extinderea prin deschiderea de noi magazine în Capitală, dar atacă şi provincia cu conceptul care a devenit un fenomen pe piaţa locală. „Deschidem în mai o farmacie în Popeşti Leordeni, pe Şoseaua Olteniţei, pe o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi. Începem să atacăm provincia, avem curaj şi susţinere. În  iulie deschidem la Piteşti o farmacie Tei şi un Bebe Tei în galeriile din centrul Auchan, la finalul anului deschidem în Focşani şi farmacie şi Bebe Tei şi tot la sfârşitul anului deschidem farmacie.”, a declarat ea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata