Fată de 27 de ani, dispărută de acasă

O tânără de 27 de ani, din comuna Aninoasa este căutată în acest moment de toți polițiștii din județ. Alina Ionela Ghinescu a plecat de acasă în noaptea de 7 spre 8 februarie și nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime 1,60 – 1,69 m, constituţie corporală normală, 60 – 69 kg, conturul feţei rotund, părul negru, lung peste umeri şi purtat cu o cărare pe mijloc, ochi căprui.
Semne particulare: o aluniţă evidentă pe obrazul drept, către pavilionul urechii; o aluniţă parţial evidentă în zona mediană a buzei inferioare.
Vestimentaţie şi accesorii vestimentare probabile: un palton de culoare gri, cu două rânduri de nasturi de mari dimensiuni, din metal strălucitor, pantaloni blugi de culoare albastră, încălţăminte sub formă de cizme 3 / 4 din piele întoarsă, de culoare bej. La mâna dreaptă este posibil să poarte un set de brăţări textile multicolore, precum şi două brăţări metalice bicolore, negru – galben. Polițiștii vă cer ajutorul, în cazul în care puteți da orice amănunt pentru găsirea tinerei sunați la 112 sau mergețila cea mai apropiată unitate de poliție

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.