F.C. Argeş a bătut echipa de rezerve a Rapidului!!!

Duminică seara, F.C. Argeş a întâlnit pe terenul de la baza Pro Rapid echipa lui Neluţu Sabău, formată din jucătorii care au evoluat mai puţin sau deloc până acum. Contrar aşteptărilor, pentru că F.C. Argeş a avut până acum rezultate foarte proaste, echipa lui Viorel Dumitrescu a învins cu scorul de 3 – 1.
Reîntâlnire cu Wallace şi Paul Codrea
Alb-violeţii s-au impus cu 3 – 1 prin golurile marcate de Alin Popa (minutul 5), Doman (minutul 35) şi Ivănică (minutul 75), în timp ce Renan a înscris pentru Rapid în minutul 55. La Rapid a debutat Paul Codrea, fost jucător al Argeşului, care a evoluat în ultimii 11 ani în Italia, Serie A şi B. Alături de Codrea au mai jucat Renan, Apostol, Marcos şi Wallace, din jucătorii mai cunoscuţi. Brazilianul Wallace de Silva, care juca în urmă cu trei luni la F.C. Argeş şi-a reîntâlnit foştii colegi, care acum l-au bătut măr!
Echipa lui Dumi
Antrenorul Viorel Dumitrescu a folosit în meciul de la Pro Rapid următoarea echipă: Croitoru (42 Vreme) – Negrea (42 Voicu), Negoiţă (65 Lixandru), Botea, Briceag (65 Andrei Cristian) – Alin Popa (60 Stancu), Monel Cârstoiu (60 Gherase), Răuţă, Manole (45 Ivănică) – Doman (70 Garniţă), Dulcea (65 Stănescu).
Mâine, meci cu F.C. Olt
Miercuri, 1 august, F.C. Argeş va susţine un alt meci de pregătire. Pe stadionul „Nicolae Dobrin”, alb-violeţii vor întâlni pe F.C. Olt, echipă care a transferat de la „defuncta” ALRO Slatina mai mulţi jucători. Partida va începe la ora 18.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.