F.C. Argeş a jucat foarte prost şi a pierdut la Târgovişte

„Cel mai slab meci al nostru“
F.C. Argeş şi-a încheiat seria meciu­rilor de pregătire cu o evoluţie foarte proastă în faţa Chindiei Târgovişte. Alb-violeţii lui Viorel Dumitrescu au pierdut fără drept de apel cu 0 – 2, golurile gazdelor fiind marcate în minutele 36 şi 75. În repriza a doua, Viorel Dumitrescu a efectuat opt schimbări, dar nici acestea n-au avut darul de a modifica ceva în jocul modest al argeşenilor, în care compartimentul defensiv este punctul nevralgic al echipei. După meci, antrenorul Argeşului a concluzionat: „A fost cel mai slab meci al nostru!”
Monel Cârstoiu s-a accidentat în minutul 15
În prima repriză, F.C. Argeş a jucat în următoarea alcătuire: Vreme – Voicu, Negoiţă, Botea, Briceag – Alin Popa, Monel Cârstoiu (min. 15 Negrea), Ivănică, Manole – Doman, Dulcea. În minutul 75 au intrat Croitoru, Ianusi, Gherase, A. Cristian, Nicoliţă, Iancu, Stancu şi Stănescu. Doar Voicu, Ivănică şi Negrea au jucat şi repriza a doua. În minutul 15, Monel Cârstoiu s-a accidentat la tendonul piciorului drept şi a fost înlocuit cu Negrea. Se pare că accidentarea lu Cârstoiu nu este gravă, şi va putea juca în meciul din prima etapă de la Luceafărul Oradea.
Dumi, supărat-fleaşcă, îi pune la zid pe jucători
„Am făcut cel mai slab meci al nostru; jucătorii n-au respectat sarcinile de joc, dar la 40 de grade era şi greu să o facă! Echipa noastră n-a avut atitudine, iar defensiva a fost la pământ… Jocul nostru n-a avut consistenţă, jucătorii n-au avut vlagă şi nerv…”, spunea dezamăgit antrenorul Viorel Dumitrescu. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.