FC Argeș – egal cu o echipă din Liga a 3-a! Elevii lui Croitoru evită retrogradarea?

0

FC Argeș a intrat într-un declin continuu, iar astăzi nu a putut să se impună în fața unei echipe care evoluează în Liga a III-a! Piteșteni au avut efectuat un meci de pregătire pe Stadionul „Nicolae Dobrin” cu Unirea Bascov, dar, cu un joc slab, au reușit să obțină doar un egal.

Scorul a fost deschis de FC Argeș în minutul ‘15 al meciului prin Andreias Calcan, dar nu a durat mult, iar bascovenii au egalat. Până la sfârșitul meciului, niciuna dintre echipe nu a mai marcat. Astfel, piteștenii continuă seria fără victorii, chiar dacă au întâlnit o echipă din al treilea eșantion fotbalistic.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE MEDICUL ARGEȘEAN IMPLICAT ÎN SCANDALUL APARATELOR LUATE DE LA MORȚI ȘI MONTATE LA BOLNAVI?

Acest nou rateu poate fi pus și pe seama faptului că alb-violeții au avut unul dintre cele mai mari numere de transferuri în perioada de mercato, aducând în lot nu mai puțin de 11 jucători care nu au reușit să formeze un grup omogen. Astfel, următoarele meciuri fiind cruciale pentru viitorul FC Argeș, dat fiind faptul că în momentul de față se situează pe locul 13, primul loc de baraj pentru retrogradarea în Liga a 2-a.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata