F.C. Argeş. Învinşi de o echipă de Liga a IV-a

În penultimul meci al celor de la F.C. Argeş înainte de începerea campionatului, echipa lui Viorel Dumitrescu a fost învinsă de F.C. Olt, echipă care va evolua campionatul viitor în Liga a IV-a! Nu pentru că ar fi retrogradat acolo, ci pentru faptul că s-a retras din cauza situaţiei financiare precare. Şi cu toate acestea, F.C. Olt are echipă destul de bună pentru Liga a II-a. Mai bună decât F.C. Argeş. Cel puţin asta a demonstrat sâmbătă când i-au învins pe alb-violeţi cu 2 – 0.
Cadouri de la naşi. Să trăiască!
„Facem prea multe cadouri adversarilor; la primul gol, fundaşii noştri au luftat nepermis, iar la al doilea a fost o gafă monumentală a portarului Croitoru, care a pasat pur şi simplu unui jucător advers!”, spune după meci antrenorul Viorel Dumitrescu. În schimb, pentru a vedea şi partea plină a paharului, tehnicianul echipei din Trivale era mulţumit de forma fizică a jucătorilor săi. „În toate meciurile de pregătire, jucătorii noştri au dominat după ce au primit gol, şi mai ales în repriza a doua. Asta ne arată că din punct de vedere fizic stăm bine”, mai spunea Dumi.
Echipa, fără patru jucători menajaţi: Popa, Doman, Răuţă şi Manole
În prima repriză a meciului cu F.C. Olt a jucat echipa: Vreme – Voicu, Negoiţă, Botea, Negrea – I. Nicolae, Monel Cârstoiu, Negruţ, Briceag – Dulcea şi Stancu. În partea a doua, au evoluat toţi jucătorii din lotul Argeşului, cu excepţia a patru fotbalişti importanţi, care au fost menajaţi de antrenorul Argeşului: Alin Popa, Cătălin Doman, Alexandru Răuţă şi Leonard Manole.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.