FC Argeș – meci pe viață și pe moarte cu Petrolul Ploiești! Prepeliță: „Noi ne dorim să câştigăm, să încheiem bine turul!”

0

FC Argeș va disputa în această seară un meci pe viață și pe moarte cu Petrolul Ploiești în ultima etapă din tur. Ambele echipe vin după o perioadă de înfrângeri și remize, iar Andrei Prepeliță, a declarat înaintea confruntării că va fi un meci dificil din cauză că ambele grupări își doresc victoria.

Argeșenii au avut un parcurs slab în ultima perioadă, remizând cu FC Voluntari în Superligă și nu au reușit să înscrie niciun gol în etapa din Cupa României unei au întânit Minaur Baia Mare, o echiă din Liga2.

“Ne aşteaptă un meci dificil la Ploieşti, adversarii nu trec nici ei printr-o perioadă foarte bună. Este ultimul meci din tur, ne dorim să îl câştigăm pentru că în retur avem de recuperat nişte puncte. Va fi un meci frumos pentru că se va juca pe un stadion plin. Pentru Petrolul ar fi a cincea înfrângere la rând şi va face tot posibilul să câştige. Dar şi noi ne dorim să câştigăm, să încheiem bine turul”, a afirmat tehnicianul.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata