F.C. Argeş merge „ceas“ pe teren propriu

Au marcat: Adi Dulcea (209, Dănuţ Ivănică (71 şi 87), respectiv Achim (34).
Din ciclul „Din nou acasă!“
În etapa a VII-a, F.C. Argeş a disputat primul meci pe stadionul „Nicolae Dobrin”, şi al doilea considerat pe teren propriu, deoarece gazonul şi pista de atletism au fost în lucrări de refacere şi reparaţii. Revenirea pe gazonul central a fost de bun augur, chiar dacă în lotul alb-violeţilor au fost absenţe importante precum Alin Popa, Cătălin Doman şi  Leonard Manole. Echipa lui Viorel Dumitrescu s-a impus destul de lejer cu scorul de 3 – 1 în faţa celor de la Maramureş Baia Mare, una din echipele sărmane ale seriei Vest din Liga a II-a. Absenţele celor trei jucători de bază ai Argeşului a fost suplinită cu brio de evoluţia excelentă a lui Dănuţ Ivănică, autor a două goluri de senzaţie în minutele 71 şi 87. Meritul celui căruia prietenii îi spun „Pacea Domnului”, este cu atât mai mare, cu cât Ivănică a intrat pe teren în minutul 58.
Nicolae ratează, Dulcea marchează
În prima jumătate de oră, înlocuitorul lui Alin Popa, Ionuţ Nicolae, a ratat două mari situaţii parcă trase la indigo. De fiecare dată, în minutele 6 şi 30 a scăpat singur pe partea dreaptă cu portarul Olaru, dar a fost blocat de acesta. Între cele două ratări, Adi Dulcea a deschis scorul în minutul 20 fructificând o centrare perfectă venită de pe partea stîngă de la Iancu: 1 – 0 pentru F.C. Argeş.
„Aţă“ a comis-o…
Şi cum ocaziile se răzbună, Maramureş Baia Mare a egalat în minutul 34. „Aţă” Voicu a pierdut o minge aiurea în faţa lui Deac, acesta a pătruns şi a centrat în faţa porţii de unde Achim a îndeplinit o simplă formalitate şi a înscris lejer cu latul de la 5-6 metri: 1 – 1, scor cu care s-a intrat la pauză.
Super Ivănică!
La nouă minute de la reluare, echilibrul numeric avea să se rupă în favoarea Argeşului. Fundaşul stânga, brazilianul De Rosa îi „arde” o palmă peste faţă lui Ionuţ Nicolae, şi arbitrul îl elimină fără ezitare pe brazilian. Paradoxal, maramureşenii au jucat mai bine în nouă jucători de câmp, dar golurile au venit tot în poarta lor. În minutul 71 Voicu centrează perfect către Ivănică, acesta preia pe piept şi de la 15-16 metri şutează din întoarcere direct la vinclu: 2 – 1 pentru alb-violeţi. Pe final, în minutul 87, Dănuţ Ivănică pune cireaşa pe tort şi înscrie un euro gol cu un lob de senzaţie de la peste 40 de metri lateral dreapta: 3 – 1 pentru F.C. Argeş!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.