FC Argeș – moment critic! Daniel Stanciu: „În orice moment putem să clacăm!”

0

FC Argeș trece printr-o perioadă critică după ce nu a reușit să se impună în ultimele șapte etape, iar Daniel Stanciu, directorul executiv al grupării din Trivale, a declarat că se caută soluții pentru ieșirea din impas. Deși la începutul sezonului, obiectivul principal a fost accederea în playoff, alb-violeții nu au dat randamentul dorit, iar în acest moment se află la un pas de baraj pentru retrogradare.

„Este un moment destul de critic pentru echipa noastră. Sunt foarte multe comentarii și nemulțumiri și mi se pare normal și atunci trebuie să fac anumite precizări pentru că suporterii, fanii cei mai împătimiți ai echipei merită acest lucru. Este un început de an cu mult sub așteptări, cu mult la ceea ce ne propusesem noi, cel puțin în această iarnă, ca să nu spun că este un sezon departe de obiectivele pe care clubul și le-a trasat pentru această ediție de campionat. În vară am plecat având ca obiectiv calificarea, din nou, în playoff, rezultatele jocurile au fost, însă, departe de așteptări. Singura, să zicem, performanță până acum sau singurul parcurs bun pe care l-am avut a fost acela din Cupa României.

CITEȘTE ȘI: SCHUMACHER – SĂGEȚI CĂTRE FANII CONTESTATARI! „VIN 200 DE SPECTATORI LA STADION ȘI SUNT 5000 PE FACEBOOK CARE ÎNJURĂ!”

Este un moment dificil, cauzele sunt multiple, însă nu cred că este cazul să discutăm, cel puțin acum la nivel public, despre ceea ce se întâmplă sau analiza pe care am făcut-o cei din conducere împreună cu staff-ul tehnic, dar este clar că am avut mai multe întâlniri și am încercat să căutăm niște cauze, să încercăm să găsim niște soluții. Aici aș avea o concluzie și, bineînțeles, o comunicare directă și un apel către staff-ul tehnic: trebuie să aibă maturitatea, inteligența și tactul să stabilizeze această situație pentru că urmează un parcurs foarte greu pentru echipă și în orice moment putem să clacăm, cum la fel de bine putem urca.

Diferența între locul 6 și cel puțin locul 15 nu este foarte mare. Mai sunt câteva jocuri bune de disputat în sezonul regulat. Singurul lucru care ar trebui să ne dea speranțe ar trebuie să fie jocul echipei. Aici intervine rolul staff-ului tehnic și intervine rolul jucătorilor care trebuie să conștientizeze acest moment” a spus Stanciu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata