FC Argeș – prime mai mari decât echipele din playoff! Stanciu: „. Tindem să o dăm în penibil și să intrăm în Cartea Recordurilor!”

0

FC Argeș este cu un picior în Liga a II-a, iar conducerea clubului din Trivale încearcă pe toate căile posibile să motiveze jucătorii pentru a salva echipa de la retrogradare. Au fost schimbați trei antrenori în actualul sezon competițional, iar, pe ultima sută de metri li s-au promis jucătorilor primele mai mari decât la echipele care se bat pentru titlu dacă vor rămâne în primul eșantion. Daniel Stanciu, directorul executiv al FC Argeș, a mărturist că toată lumea s-a implicat, dar situația este una demnă de Cartea Recordurilor.

CITEȘTE ȘI: ECHIPA NAȚIONALĂ DE HANDBAL – MECI DECISIV PE PITEȘTI ARENA! FLORIN PERA: „TREBUIE SĂ DĂM TOT CE AVEM, SĂ NU DĂM O ȘANSĂ ADVERSARULUI!”

”Sunt niște probleme, s-au văzut și la jocul cu Voluntari. Jucătorii trebuie să conștientizeze. Când lucrurile nu merg bine, toată lumea e vinovată. Vintilă e al treilea antrenor din acest sezon. Antrenorii au avut mână liberă, cu excepția lui Vintilă. Ei au decis ce jucători vin, când se pleacă în cantonament, în deplasări. Au primă la salariu pentru salvarea de la retrogradare mai mare decât echipele care se bat la titlu. Este o primă foarte mare și gândiți-vă că sunt 16 jocuri în care n-am câștigat. Tindem să o dăm în penibil și să intrăm în Cartea Recordurilor. Toată lumea s-a implicat, să tragem de jucători, să tragem un semnal de alarmă”, a spus Daniel Stanciu la emisiunea Digi Sport Special.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata