FC Argeș – Rapid. Un meci bun – fără finalizare!

0

Săptămânile de pauză și-au spus cuvântul, iar în această seară jucătorii FC Argeș au dat dovadă că pot fi mai închegați, că pot pune presiune asupra adversarului, dar finalul a fost… fără finalizare. Giuleștenii și alb-violeții rămân cu un punct după partida finalizată cu 1-1.

Primele minute ale meciului au fost demonstrat că vechile metehne ale fotbaliștilot FC Argeș nu prea au dispărut. Greab a plecat la „strâns de fluturi” și Rapid a dat primul gol în minutul 2. Piteștenii s-au ambiționat pe parcursul primei reprize, Croitoru a fost la un pas de infarct, dar nu au înscris.

„Buldozerul” Garita a avut ocazii să fugă spre poarta adeversă și să își pună masca, dar giuleștenii i-au dat la „gioale” pentru a-l opri. Tofan și Njike au alergat în sus și în jos timp de 90 de minute, dar, la fel, fără finalizare.

Mai mult, Marius Croitoru a trebuit să lase un fel pe la coșul de gunoi după ce a trăit meciul mai mult decât l-au făcut jucătorii, iar la un moment dat și-a luat galben (devenind un veritabil record pentru cartonașe ca antrenor) după ce a obiectat la arbitru.

Repriza a doua a adus și șansa de gol. Șerban a încris în urma unei construcții făcute cum trebuie. 1-1 cu echipa de pe locul 3 din calsament. Au mai fost câteva ocazii, dar necoordonarea și terenul au dezavantajat ambele echipe.

Mai sunt două etape de disputat pentru FC Argeș, etape care vor conta pentru playoff. Rămâne de văzut dacă alb-violeții se vor bate pentru rămânerea în Liga I sau vor ajunge în eșantionul secund al fotbalului românesc.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata