FC Argeș riscă să rămână fără căpitani! Cum vrea Tudose să dezamorseze situația?

0

Situația a devenit tot mai tensionată în interiorul FC Argeș după retrogradarea în liga secundă și după startul catastrofal al noului campionat. Pe lângă schimbările de pe banca tehnică, după demiterea antrenorului Alexandru Pelici, doi dintre cei mai vechi jucători ai clubului din Trivale au cerut să plece liberi de contract.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! FEMEIE UCISĂ DE UN ȘOFER BEAT ȘI DROGAT, CHIAR DE ZIUA EI! DETALII CUTREMURĂTOARE!

Grigore Turda și Costinel Tofan, jucători care au purtat de foarte multe ori banderola de căpitan, au cerut conducerii clubului rezilierea contractului, dar s-au lovit de refuzul categoric al lui Viorel Tudose, unul dintre sponsorii echipei. Deși cei doi fotbaliști au spus clar și răspicat că nu mai sunt motivați să joace și să facă performanță, Tudose a spus un „nu” categoric și le-a transmis acestora să își revină și să dea tot pe teren pentru ca FC Argeș să promoveze.

„Domnii Tofan și Turda mi-au cerut să îi lăsăm să plece de la FC Argeș. După înfrângerea din Cupa României de la Oradea cei doi jucători mi-au cerut să îl lăsăm să plece liberi de contract. Mi-au spus că nu se mai regăsesc sub nicio formă la FC Argeș după retrogradare. Ce spuneți de treaba asta? Le-am spus clar lui Turda și Tofan că nu îi vom lăsa să plece de la FC Argeș. Este adevărat că ambii fotbaliști au jucat destul de slab în acest început de sezon, dar ei trebuie să își revină și trebuie să ne ajute să promovăm. Nu ne pot lăsa baltă prin Liga 2 și să plece”, a transmis Tudose pentru Prosport.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata