FC Argeş şi CS Mioveni, adversare în Cupa României – Meciul orgoliilor, cu săbiile pe masă!

Sorţii, dirijaţi în această fază a competiţiei, au decis ca echipele argeşene din Liga a II-a, CS Mioveni şi F.C. Argeş, să se întâlnească în turul patru al competiţiei. Acest adevărat derby argeşean s-a mai jucat în Cupa României în vara anului 2010, tot pe stadionul „Nicolae Dobrin”, şi a fost câştigat de F.C. Argeş cu 2 – 1, după ce echipa din Mioveni a deschis scorul.
Se joacă în nocturnă
Partida F.C. Argeş – CS Mioveni din Cupa României nu se va juca la data stabilită, miercuri, 29 august, ci cu o zi mai devreme, marţi 28 august, în nocturnă, de la ora 20, pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Conducerile celor două echipe s-au înţeles în acest sens pentru a avea o zi în plus de odihnă şi de pregătire a meciurilor din prima etapă a ligii secunde. Atât F.C. Argeş cât şi CS Mioveni au meciuri dificile şi vor să debuteze cu bine în campionat. F.C. Argeş va juca la Oradea cu Luceafărul, iar CS Mioveni se va întâlni pe teren propriu cu F.C. Bihor.
Viorel Dumitrescu – antrenor F.C. Argeş: „Conducerea va decide dacă ne propunem să mergem mai departe sau nu“
Înaintea acestui meci, conducătorii celor două echipe au păreri diferite despre partidă. Antrenorul Viorel Dumitrescu de la F.C. Argeş spune că, „deocamdată nu ştim cum vom aborda meciul cu CS Mioveni din Cupa României. Conducerea clubului nostru trebuie să se decidă dacă ne propunem să mergem mai departe, sau ne va interesa doar campionatul. Orice antrenor îşi doreşte să câştige un trofeu, dar în situaţia noastră este mult mai important campionatul. În prima etapă vom avea un meci greu, la Luceafărul Oradea, şi nu avem nevoie de accidentări sau jucători obosiţi ori accidentaţi. Dar, chiar dacă vom juca cu echipa a doua, vom dori să-i învingem pe cei de la CS Mioveni”.

Mihăiţă Ianovschi – antrenor CS Mioveni: „Îi batem şi plecăm acasă!“
De partea cealaltă, antrenorul de la CS Mioveni, Mihăiţă Ianovschi, este de părere că „era mai normal ca tragerea la sorţi să nu fie dirijată, dar n-avem ce face şi vom juca cu F.C. Argeş. Mergem la meci, jucăm, îi batem şi plecăm acasă! Pentru că vom juca în campionat cu ei tocmai în etapa a XI-a, până acum nici nu m-a interesat să le văd evoluţia, dar până la meci mai am timp să văd despre ce este vorba la F.C. Argeş. Sincer vorbind, în această fază a Cupei României mi-aş fi dorit un adversar mai accesibil, nu unul cu care să jucăm cu săbiile pe masă!”.

Leonard Manole este rapidist!
Mijlocaşul ofensiv al Argeşului, Leonard Manole, care nu a jucat în meciurile de pregătire din această perioadă, şi-a mai adăugat un tatuaj la cele şase pe care le avea deja. În aceste zile susţine examenul de bacalaureat, pe care în prima sesiune l-a picat după ce a luat nota 1 la Limba română… Despre meciul din Cupa României contra celor de la CS Mioveni, Leo Manole spune că „vreau să batem pe CS Mioveni, după care să jucăm cu Rapidul. Eu sunt rapidist de mic!”.

Discuţii finale cu Emil Dică şi Ciprian Tănasă
Aseară au avut discuţiile finale între conducerea clubului CS Mioveni şi jucătorii Emil Dică şi Ciprian Tănasă. Jucători de valoare şi cu bogată experienţă competiţională la nivelul primei ligi, Emil Dică şi Ciprian Tănasă ar putea ajuta echipa, chiar dacă în cazul lui Ciprian Tănasă mai este o experienţă nereuşită în turul campionatului trecut.

Marea speranţă, Cosmin Popescu, este mai mult la lot decât la CS Mioveni!
Cosmin Popescu, una din marile speranţe ale fotbalului românesc, jucător descoperit, crescut şi format de antrenorul Mihăiţă Ianovschi la Şcoala de Fotbal „Dani Coman”, nu s-a pregătit prea mult în această vară cu noua sa echipă, CS Mioveni. Motivul este unul singur: juniorul Cosmin Popescu a fost plecat la lotul naţional UNDER 18. După ce a revenit de la lot, s-a pregătit trei zile cu CS Mioveni, iar acum este iar plecat la lot pentru o acţiune a acestuia care durează 14 zile.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.