FC Argeş şi CS Mioveni, gata de retur

Mai sunt doar 10 zile până se reia campionatul şi în Liga a II-a. Dacă CS Mioveni şi FC Argeş sunt pregătite pentru returul  campionatului, o spun cei doi antrenori, Flavius Stoican, respectiv Iulian Crivac.
CS Mioveni- fără vedete, dar cu 10 juniori în lot!
CS Mioveni s-a despărţit în această iarnă de mai mulţi jucători importanţi, care în tur au fost titulari în majoritatea meciurilor: Coşereanu, Dănălache, Emil Dică, Rică Neaga, Andrei Mărgăritescu şi Lucian Răduţă. Mărgăritescu are o situaţie incertă, iar Răduţă a fost operat de menisc şi nu va putea evolua în acest retur. În schimb, a revenit atacantul Roberto Ayza, de la Gloria Bistriţa, şi au fost aduşi portarul Silviu Ciucă şi atacanţii Dragoş Dragalina şi Silviu Arnăutu. În plus, au fost cooptaţi în lot mai mulţi juniori de mare perspectivă de la echipa a doua, pregătiţi de Mihăiţă Ianovschi, antrenor secund şi la echipa mare.
Domnule Stoican, este gata CS Mioveni de startul returului?
-Mai sunt 10 zile până atunci şi cu siguranţă că la prima etapă echipa va fi pregătită 100%.
În meciurile de pregătire, rezultatele n-au fost tocmai bune…
-Este adevărat, dar nu ne-au  interesat rezultatele în această perioadă, ci consolidarea relaţiilor de joc şi integrarea noilor veniţi.
Care este obiectivul pentru  acest retur?
-Întinerirea şi formarea unei echipe care să atace promovarea în campionatul următor. Avem şase jucători născuţi 1994, alţi patru şi mai mici, care pot fi oricând titulari.
În prima etapă a returului, CS Mioveni va juca la FC Bihor.
-Deja am început să pregătim în linii mari acest meci. Ne propunem să obţinem maxim din fiecare meci, aşa că şi la Oradea mergem să obţinem punct sau puncte.

FC Argeş- rezultate bune în pregătiri, moral bun pentru retur

Iulian Crivac şi echipa lui au înregistrat rezultate bune în partidele de pregătire din această iarnă. FC Argeş a renunţat la cinci jucători  şi a adus trei, din care doi fundaşi, sârbul Lazar Petrovic şi Mirescu, de la CS Severin. Evoluţia echipei în această perioadă îl face pe antrenorul Iulian Crivac să fie încrezător pentru returul de campionat care va începe pe 9 martie.

Domnule Crivac, de foarte mulţi ani FC Argeş n-a avut rezultate aşa bune în meciurile de pregătire!
-Este adevărat că echipa a intrat deja într-o formă bună, dar important este să avem aceste rezultate în campionat. Iar acolo, nu se joacă pe teren sintetic, aşa cum a fost până acum.
Se gândeşte FC Argeş la promovare?
-Nu pot să promit aşa ceva, ci doar că ne vom bate până în ultima etapă. Vrem să facem o echipă care să poată reveni în prima ligă din campionatul următor.
Este adevărat că Dinamo este interesată de trei jucători de la FC Argeş?
-Eu nu ştiu nimic… Dacă era vreo ofertă, aş fi ştiut şi eu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.