FC Argeș – un nou președinte! Tudose: „Are contractul semnat de noi cu toate condiţiile cerute!”

0

FC Argeș ar putea avea un nou președinte în perioada următoare, a anunțat Viorel Tudose, unul dintre finanțatorii clubului din Trivale. Aceasta a spus că a purtat discuții cu un fost fotbalist al „vulturilor” alb-violeți, pentru a lua această funcție în cadrul clubului și că i-a acceptat toate dorințele. De asemenea, Tudose a punctat că a fost redactat contractul, lipsind doar semnătura celui indicat.

CITEȘTE ȘI: ACUM! ȘEF NOU LA SPITALUL JUDEȚEAN DIN PITEȘTI! ESTE VORBA DESPRE UN CUNOSCUT MEDIC!

„Negociez de doi ani cu un preşedinte. Are contractul semnat de noi cu toate condiţiile cerute. Contractul este la mine în birou şi mai trebuie numai el să semneze. Au fost stipulate toate condiţiile cerute de el” potrivit prosport.ro.

Potrivit zvonurilor apărute, ar fi vorba despre Dani Coman, în prezent președinte în SuperLiga României, la FC Hermannstadt. Fostul portar a fost aproape de Campionii FC Argeș și în vară, după ce piteștenii au retrogradat în Liga 2, dar până la urmă nu s-a ajuns la un acord semnat.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata