FC Argeș – victorie categorică! Meci de infarct cu SCM U Craiova!

0

A 6-a ediție a turneului amical ținut în memoria celui mai de succes antrenor de baschet piteștean, Georgel Ziguli, a fost câștigată de echipa gazdă, FC Argeș. Finala memorialului a fost una memorabilă, SCM U Craiova conducând timp de 35 de minute, pentru ca în final să se vadă învinsă destul de categoric cu scorul de 73-67 (17-20, 16-17, 17-15, 23-15).

Amicale sau oficiale, meciurile cu oltenii sunt mai mereu la limita conflictelor fizice. Nici în această seară nu a fost o excepție, intensitatea pusă în joc de ambele echipe depășind cu mult chiar și unele confruntări din campionat! De altfel, arbitrii au fluierat un număr record de faulturi, 41: 20 gazdele / 21 oaspeții!

CITEȘTE ȘI: PREPELIȚĂ AMENINȚĂ JUCĂTORII FC ARGEȘ: „NU MAI AM CE SĂ FAC!”

Partida a fost dominată de SCM U Craiova în mare parte, datorită avantajului luat în prima repriză. Echipa piteșteană a fost mai mereu nevoită să vină din spate, dar un lucru bun este că organizarea jocului a făcut ca fiecare baschetbalist venit de pe bancă să își aducă un aport substanțial în revenirea din ultimul sfert, orchestrată de micuțul și inimosul Radu Voinescu (7 puncte consecutive în finalul sfertului 3).

Dragan Zekovic (14 puncte), Radu Voinescu (13), Andreja Milutinovic (11), Tudor Fometescu (9), Trey Freeman (8), Nikola Jevtovic (7), Josh Cunningham (7), Mihai Măciucă (3) și Mihai Gavrilă (1 punct) au fost marcatorii Piteștiului.

FC Argeș a câștigat meciul cu 73-67 și la final a primit trofeul acordat câștigătoarei Memorialului „Georgel Ziguli”. După aceste prime reprezentații amicale la Pitești, fanii alb-violeți vor mai avea de așteptat pentru a-și vedea favoriții acasă într-un meci oficial, deoarece „vulturii” debutează în deplasare, la Sibiu (28 septembrie), după care vor merge la turneul din Cupa României de la Ploiești (1-3 octombrie).

Sursa: arges-sport.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata