FC Argeş, victorie cu Tg. Mureş

În etapa a XIX-a, F.C. Argeş şi FCM Tg.Mureş au pferit pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Trivale un meci cu de toate; trei goluri, două penaltyuri, două eliminări şi nouă cartonaşe galbene.
Rover Cârstea a revenit cu gol într-un final dramatic
Echipa lui Iulian Crivac s-a impus cu 2 – 1, într-un final dramatic: în minutul 89, revenitul  Rover Cârstea înscrie pentru 2 – 1 din apropierea porţii lui Balauru, iar un minut mai târziu FCM Tg. Mureş primeşte just al doilea penalty după un fault în careu asupra lui Cristian Cristea. Tot Cristea a executat penaltyul, dar portarul Flavius Croitoru apără şi salvează două puncte importante pentru echipa lui.
Două eliminări şi un… abandon
În minutul 39 fundaşul Szilaghy este eliminat pentru un fault ca ultim apărător asupra lui Alin Popa aflat la 16 metri de poartă. Doman execută lovitura liberă în zid iar mingea ajunge la Adrian Voicu aflat la 20 metri de poartă. Voicu prinde un sut senzaţional iar mingea loveşte bara aproape de vinclu şi intră în poartă. Deşi cu un jucător mai puţin pe teren, FCM Tg. Mureş a dominat repriza a doua şi a egalat în minutul 75 prin Ilie Iordache, din penalty, corect acordat de arbitrul Marian Balaci din Tr. Severin. Mai mult, după un minut, Monel Cârstoiu primeşte al doilea cartonaş galben şi este eliminat. În minutul 87 FCM Tg. Mureş rămâne în 8 jucători de câmp. Ilie Iordache esce accidentat, şi nu poate fi înlocuit pentru că antrenorul Mircea Cojocaru efectuase cele trei schimbări.
Un mic erou: portarul Croitoru a apărat penalty în minutul 90!
În minutul 90, portarul Flavius Croitoru de la F.C. Argeş, fost component al lotului de tineret devine un mic erou pentru echipa lui reuşind să apere penaltyul executat de Cristea, în timp ce micuţa galerie venită de la Tg. Mureş cerea demisia antrenorului Mircea Cojocaru. După meci, tehnicianul mureşenilor spunea că principala problemă a echipei este de ordin financiar, jucătorii fiind neplătiţi de mai multe luni. Situaţie care la F.C. Argeş nu există.
Crivac mulţumeşte lui Croitoru şi lui Dumnezeu!
„Vai de cei care stau rău cu inima şi văd un asemenea meci… Ştiam că vom avea un meci foarte dificil pe un teren greu. Am avut şi mai multe absenţe importante, Răuţă, Negoiţă, Briceag şi Iancu, dar astăzi am meritat victoria, chiar dacă am avut şi şansă. Trebuie să-i mulţumim lui Croitoru pentru că minutul 90 na apărat o lovitură de la 11 metri. Până la urmă aşa a vrut Dumnezeu, să câştigăm într-un final dramatic, şi îi mulţumim şi lui!”
Mircea Cojocaru acuză problemele financiare prin care trece echipa
„Avem jucători cu nume, cunoscuţi în fotbalul românesc, o echipă bună, dar problema este în altă patre… Suferim fizic, avem carenţe tehnice, nu avem automatisme, taote pe fondul situaţiei financiare. Jucătorii sunt neplătiţi de mai mult timp şi nu pot da totul în meciurile din campionat. Meciu de astăzi putea fi câştigat de fiecare echipă. Noi am ratat mai multeocazii şi un penalty în minutul 90, iar F.C. Argeş a avut două-trei ocazii şi a marcat două goluri… Ăsta-i fotbalul. Sincer, mă aşteptam mai mult de la F.C. Argeş, pe care, deşi cu un om mai puţin am dominat-o în repriza a doua”.  

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.