FC Argeş, victorie cu Timişoara

Echipa lui Crivac a reuşit cel mai bun meci din acest campionat şi au învins fără drept de recurs liderul seriei a doua din liga secundă. Alb-violeţii au au avut şi şansă, dar norocul i-a şi ajutat în prima repriză, atunci când timişorenii au ratat trei mari ocazii de gol. Soarta partidei s-a decis în primele minute ale reprizei a doua; în minutul 48 un contraatac precum se vede doar în Champions League, purtat pe traseul Manole – Dulcea – Ivănică, a fost transformat în gol de Alin Popa. După numai trei minute, Alin Popa  execută perfect un corner, iar Ivănică înscrie cu o lovitură de cap de la 7-8 metri.
Timişorenii au terminat în 8 jucători de câmp!
Trupa lui Valentin Velcea a încercat să mai „dreagă busuiocul”, dar a fost complet neputiincioasă în faţa unei echipe care a jucat perfect, chiar dacă jucătorii au petrecut Paştele fără un ban buzunar, iar Doman a dat bir cu fugiţii de la echipă şi nimeni nu mai ştie nimic de el. Mai mult, Szekely este eliminat în minutul 82 pentru fault ca ultim apărător asupra lui Manole scăpat singur spre poarta lui Kirev, iar din minutul 88 Radjepi  a ieşit accidentat lăsându-şi echipa în 8 jucători de câmp.
Valentin Velcea, antrenor ACS Timişoara:
„Nu ne-a pereclitat şansele de promovare”

„Cred că am pierdut pe greşeli personale, dar şi pe relaxarea cu care am început repriza a doua. Am şi ratat în prima repriză câteva mari ocazii, iar fotbalul ne-a pedepsit. Consider că promovarea noastră nu-i pereclitată de acest eşec. Astăzi, atitudinea jucătorilor a făcut diferenţa. Avem în continuare şanse importante la promovare”.
Iulian Crivac, antrenor F.C. Argeş:
„Am avut cinci minute de graţie”

 „Am făcut cel mai bun meci din acest campionat; am avut şi şansă în prima repriză, iar în a doua am avut cinci minute de graţie. Jucătorii noştri au demonstrat că au caracter, şi pentru noi este important să jucăm cu aceeaşi determinare şi în partidele din deplasare. La pauză, jucătorii noştri ştiau că vor înscrie, pentru că şi-au dorit foarte mult acest lucru. Sperăm ca sâmbătă să jucăm la fel şi să obţinem prima victorie în deplasare, la Mioveni, în derbyul local”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.