FC Argeş, victorie în debutul returului

În prima etapă a returului, F.C. Argeş a obţinut cele trei puncte puse în joc în faţa celor de la Luceafărul Oradea, confirmând rezultatele bune din perioada de pregătire. Alb-violeţii au învin cu 2 – 0 prin golurile marcate de Monel Cârstoiu în minutul 28 şi Alin Popa în minutul 37. Partida a avut două reprize distincte. În prima, echipa pregătită de antrenorul Iulian Crivac a evoluat foarte bine, a dominat şi a înscris de două ori, iar în cea de-a doua rolurile s-au invesat. Luceafărul Oradea a pus stăpânire pe joc, a dominat, dar n-a reuşit să înscrie.
O primă repriză excelentă!
Încă din primele minute, echipa lui Crivac a avut o posesie zdrobitoare şi a atacat permanent poarta oaspeţilor obţinând multe cornere şi lovituri libere. În minutul 28 Monel Cârstoiu şuteză perfect de la 18 metri şi deschide scorul cu un şut în colţul lung al porţii lui Dumitru Paul. Peste nouă minute, alb-violeţii se desprind pe tabela de marcaj, după o acţiune de efect: Marius Ion pătrunde pe partea stângă, centrează în faţa porţii, iar le la 8-9 metri lateral dreapta, Alin Popa reia din vole în colţul scurt: 2 – 0 pentru F.C. Argeş.
…Şi o a doua foarte modestă
În partea a doua, jucătorii lui Crivac au fost de nerecunoscut: n-au mai pasat, au tras de timp şi s-au rezumat doar la o apărare organizată pentru a nu primi gol, ca şi când jucau în deplasare. Oaspeţii au ratat două mari oportunităţi de a înscrie prin Roşun minutul 63 şi Ianc în minutul 76. Nici chiar cele trei schimbări efectuate de antrenorul Iulian Crivac în repriza secundă, n-au avut darul de a aduce plusul de care avea nevoie echipa lui, care a evoluat în următoarea formulă: Croitoru – Voicu, Vişa, Negoiţă, Briceag – Alin Popa (63 Mirescu), Răuţă, Cârstoiu (68 Dulcea), Manole (Drăgan) – Marius Ion, Ivănică.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.