Federația Sanitas, proteste de amploare. ” Așa nu se mai poate, colegii mei sunt epuizați, s-au îmbolnăvit”

0

Astăzi, membrii Federației Sanitas au protestat în București. Ca de obicei, și la acest protest, aceștia cer plata salariilor restante și deblocarea posturilor. Președintele Sanitas, a afirmat că promisiuni există în fiecare zi, însă personalul medical este epuizat.

Membrii Sanitas cer plata salariilor restante și deblocarea posturilor, pentru a se rezolva problema epuizării cadrelor medicale.

„În afară de strategiile astea de criză idioate pe care le-au luat unii, e vorba de colegii din spital care nu mai pot, au obosit, sunt bolnavi. Dorim ca problemele ce țin de salarizare să se rezolve, adică stimulentul de risc.

Apoi este vorba de deblocarea posturilor, foarte importantă astăzi. În afară de strategiile astea de criză idioate pe care le-au luat unii, e vorba de colegii din spital care nu mai pot, au obosit, sunt bolnavi. (…) Astăzi câțiva lideri Sanitas sunt deja cu COVID, sunt pozitivi. Facem promisiuni în fiecare zi dar această criză a epuizării continuă.

Este o lipsa totală de discuții și de comunicare (…) Era simplu să convoci într-o teleconferință, să vorbești cu cei abilități care ar fi putut să rezolve lucrurile astea. Am demonstrat ce înseamnă să stai într-un combinezon și ce înseamnă să fii ud fleașcă până la piele de multe ori.

Este și partea psihologică a lucrurilor, să vezi numai oameni bolnavi, să vezi cum se întinde COVID și nu poți să faci nimic”, a declarat Leonard Bărăscu.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata