Femei obligate să își vândă trupul în Anglia! Cinci proxeneți – săltați de DIICOT!

0

La data de 23.11.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Pitești, au pus în executare 14 mandate de percheziție domiciliară și 20 mandate de aducere pe raza județului Argeș, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, proxenetism și spălarea banilor.

CITEȘTE ȘI: DR. MĂRTĂU DEZVĂLUIE DEZASTRUL DIN SECȚIA UPU A SPITALULUI JUDEȚEAN! STRIGĂT DE AJUTOR!

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2021, patru făptuitori au constituit un grup infracțional organizat, la care a aderat un al cincilea, în scopul exploatării sexuale a mai multor persoane, atât în România, cât și pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii.
Veniturile obținute din exploatarea sexuală au fost, în cea mai mare parte, însușite de membrii grupului infracțional și folosite la achiziționarea unor bunuri, prin persoane interpuse, în scopul ascunderii originii ilicite a sursei banilor.
Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești.
Acțiunea se realizează cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova și al Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata