Femeie din Germania-victimă a monstrului de la Polizu! Noi dezvăluiri!

0

O a patra victimă a medicului ginecolog Florian Robe rupe tăcerea și povestește coșmarul prin care a trecut, supravegheată fiind de doctorul  „Menghele” care se dovedește a fi pe toate planurile un medic de coșmar. O altă femeie dezvăluie clipele de groază prin care a trecut, la un pas de moarte fiind din cauza medicului criminal care pe ea a lăsat-o timp de mai multe zile cu copilul mort în pântece, primejduindu-I și ei viața. Tragedia prin care tânăra a trecut a fost dezvăluită tot de avocatul Adrian Cuculis care îl acuză pe medic că ar fi monitorizat și scanat în mod greșit sarcina.

Copilul îi murise de mai multe zile în pântece iar medicul îi spunea că este teafăr

După cazul unei femei din Pitești care îl acuză pe doctor că i-a lăsat fetița aruncată într-o cutie cu cap și că salvarea a venit, la interval de 24 de ore, de la o asistentă cu suflet mare, alte mămici au povești cutremurătoare.

CITEȘTE ȘI: DUCELE DE ALBOTA RUPE TĂCEREA ÎN SCANDALUL BĂLĂȘOIU: „UNII AU BUNUL SIMȚ, NU CÂNTĂ LA FLAUT ȘI NICI NU ÎȘI ARATĂ..DOSUL”

„În luna a 7– a de concepție nu le-ar fi spus părinților nimic, iar acest lucru ar fi dus la decesul fătului, iar cu o constatare făcută după mai multe zile, femeia trăia cu un făt mort în pântec, știind de fapt că este viu. Deși familia ar fi cerut cadavrul în mod expres, medicul ar fi refuzat absolut să le dea copilul și ar fi refuzat și să elibereze certificat constatator al decesului.”, a transmis luni avocatul că este povestea unei femei stabilite acum în Germania care va depune plângere.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a anunțat recent că a început urmărirea penală față de doctorul Florian Robe.

„În urma unei plângeri penale formulate în anul 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus începerea urmăririi penale și ulterior efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un medic de specialitate obstretică-ginecologie din cadrul Maternității Polizu pentru tentativă de omor calificat”, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Avocatul Adrian Cuculiș declara că medicul este acuzat de tentativă la omor calificat prin cruzimi. „Pe scurt, lăsa copiii prematuri să moară sau chiar îi omora el pentru a nu mai ocupa un loc în incubator.”, a povestit avocatul.

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti s-a autosesizat şi a declanşat o cercetare disciplinară iar surse din spital au afirmat că medicul nu se va mai ocupa de nașteri în aceasta perioada, doar va asista, va face recomandări și monitorizări, deși va merge zilnic la serviciu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata