Femeie găsită strivită și carbonizată! Incendiu devastator în Budeasa!

0

O femeie din localitatea Budeasa a fost găsită carbonizată în această seară după ce un incendiu violent a izbucnit în bucătăria de vară în care stătea. Din primele informații, se pare că aceasta ar fi suferit un AVC în urmă cu ceva timp, iar în această seară se pare că ar fi căzut jar din soba cu care se făcea căldură, iar anexa ar fi fost cuprinsă de flăcări.

La fața locului au intervenit pompierii, dar din nefericire nu au mai putut să o salveze pe femeie. Au găsit-o sub dărâmăturile arse carbonizată. De asemenea, se pare că femeia a fost strivită de către grinzile construcției în urma incendiului.

„În incendiu a fost distrusă în totalitate o anexă gospodărească (bucătărie de vară) de aproximativ 30 mp. Din păcate, pompierii au găsit sub dărâmăturile anexei trupul unei persoane de sex feminin în vârstă de 82 de ani. Un bărbat a fost preluat și transportat la spital de către paramedicii cu arsuri la membrele superioare și față, pe aproximativ 10 % din suprafața corpului. În acestea momente se fac cercetări pentru stabilirea cauzei probabile de izbucnire a incendiului” potrivit ISU Argeș.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat și oamenii legii pentru demararea cercetărilor. Trupl neînsuflețit, sau ce a mai rămas din el, a fost preluat de un echipaj al SML Argeș pentru autopsie.

„În seara zilei de 29 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la producerea unui incendiu într-o gospodărie din localitatea Budeasa. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, care au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma intervenției pentru stingerea incendiului, efectuată de pompierii argeșeni, în imobilul în cauză a fost descoperit trupul neînsuflețit al unei femei de 82 de ani. De asemenea, un bărbat de 52 de ani, fiul femeii, a suferit arsuri pe față și membrele superioare, în încercarea de a stinge incendiul. În cauză, urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și ucidere din culpă, conform art. 255 și 192 din Codul Penal, urmând să fie efectuată autopsia medico-legală pentru stabilirea cauzei decesului. De asemenea, cercetările vor fi preluate de polițistii Biroului Investigații Criminale Pitești, care vor continua verificările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc” potrivit ISU Argeș.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata