Femeie îmbătată și „poștită” de mai mulți bărbați! Viol în grup la Costești!

0

O femeie de 44 ani a fost adusă de la București în noaptea de Revelion într-un bar renumit din Costești, iar spre primele ore ale dimineții a ajuns „distracția” tuturor bărbaților care au petrecut trecerea dintre ani. Deși, inițial, se spunea că ar fi fost vorba despre o prostituată adusă din Ilfov pentru a încinge atmosfera, în urma cercetărilor s-a descoperit că aceasta era iubita unuia dintre petrecăreți, un bărbat de 22 ani.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. INCREDIBIL CE A PUTUT FURA UN TÂNĂR DE 17 ANI! LOCALII I-AU SCURTAT DRUMUL!

De la distracție, până la orgie a fost doar un pas. Petrecăreții au convins-o pe femeie să consume băuturi alcoolice mai mult decât putea duce și au convins-o să întrețină relații sexuale. Inițial, cei mai în vârstă și-au „făcut numărul” cu ea, iar la final, iubitul său a fost cel care a încheiat violul în grup. Numai că, amicii săi au filmat scenele demne de filme nedestinate minorilor și au postat imaginile pe internet. Astfel, cazul a ajuns în vizorul anchetatorilor.

Poliția i-a identificat pe bărbații care au fost prezenți în locația respectivă la momentul filmării scenelor pornografice și a demaat verificările pentru a stabili  cu exactitate ce s-a întâmplat cu adevărat. Dacă, inițial, cercetările au început pentru nfracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri, încadrarea juridică a fost schimbată în cea de viol. În urma administrării probatoriului, atât tânărul de 22 ani, cât și doi amici de-ai săi au fost reținuți pentru 24 ore seara trecută, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

DETALII PE ACELAȘI SUBIECT: EXCLUSIV! ORGIE FILMATĂ ÎNTR-UN BAR DIN COSTEȘTI ÎN NOAPTEA DE REVELION! VIDEO VIRAL!

„În urma administrării de probatoriu și audierii mai multor persoane, a fost extinsă urmărirea penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 1 spre 2 ianuarie 2024, un tânăr de 22 de ani, din Costești, ar fi invitat o femeie de 44 de ani, din București, cu care avea o relație de prietenie, să se deplaseze la un local de pe raza orașului Costești, unde cel în cauză, împreună cu alți doi bărbați, de 37 și 44 de ani, profitând de starea de vulnerabilitate a victimei, care consumase în prealabil alcool, ar fi întreținut relații sexuale cu femeia, fără acordul acesteia și în ciuda opunerii sale.

În seara zilei de 5 ianuarie, în urma administrării probatoriului, tânărul de 22 de ani, precum și ceilalți doi bărbați, de 37 și 44 de ani, toți din Costești, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 6 ianuarie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Precizăm că efectuarea urmăririi penale, punerea în mișcare a acțiunii pe ale sau dispunerea unor măsuri preventive reprezintă etape și activități de urmărire penală, reglementate de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, respectiv asigurarea unei bune desfășurări a procesului penal, activități ce nu pot în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata