Femeie ucisă cu 27 de lovituri de cuțit după ce au fost la biserică! Detalii șocante!

O femeie din comuna argeșeană Stoenești a fost ucisă cu 27 de lovituri de cuțit, iar criminalul a încercat orice tertip pentru a scăpa de pedeapsa de închisoare pe viață! În luna aprilie, Constantin Bragă a comis o crimă care a șocat întreaga Românie, când a ucis-o pe Elena Vătășescu cu zeci de lovituri de cuțit, a fugit la o stână din localitate și, ulterior, a încercat să se sinucidă.

Din fericire, acesta a fost prins la timp de săteni, medicii au reușit să îi salveze viața, iar justiția și-a spus cuvântul în repetate rânduri după ce criminalul a încercat să scape de pedeapsa maximă prin apelarea la cartea nebuniei sau contestarea în anulare a sentinței Curții de Apel Pitești.

Au mers împreună la biserică

În dimineața de 10 aprilie 2016, Constantin Bragă a mers împreună cu viitoarea sa victimă (de care se îndrăgostise), la biserica din localitate. în timp ce se ruga împreună cu Elena Vătăşescu, Bragă Constantin a vociferat în timpul rugăciunii, spunând că „nu mai este cu Dumnezeu”.

Citește și: CRIMINALUL DE LA MIHĂEȘTI – SENTINȚĂ RECORD! CÂT VA STA DUPĂ GRATII?

După slujba de la biserică, Constantin Bragă a mers la magazinul unde lucra Elena Vătăşescu, având asupra sa un cuţit lung de 30 de centimetri şi o sticlă cu antigel, pe care urma să o consume după crimă, cu scopul de a se sinucide. A aşteptat că victima să rămână singură, după care i-a solicitat o pungă cu măsline.

23 lovituri în în zona capului și a gâtului

A așteptat ca femeia să se întoarcă cu spatele, a apucat-o cu mâna stângă de cap și a înjunghiat-o de nu mai puțin de 27 ori, dintre care 23 de lovituri au fost în zona capului și a gâtului. După ce a înjunghiat-o, Bragă i-a lăsat cuțitul în gâtul femeii și a fugit la o stână din localitate. Acolo a băut aproximativ jumătate de litru de antigel, cu dorința de a-și pune capăt zilelor. Din fericire, acesta a fost găsit la timp de oamenii legii și de săteni, iar un echipaj medical l-a transportat de urgență la spital, unde medicii au depus timp de două zile eforturi titanice pentru a-i salva viața.

Nu a regretat nicio clipă fapta

După ce a fost externat, bărbatul a fost dus la audieri, unde i-a șocat pe anchetatori prin calmitatea și luxul de amănunte pe care le oferea. Potrivit procurorilor, „inculpatul şi-a motivat fapta comisă cu o cruzime deosebită spunând că era implicat într-o relaţie extraconjugală cu victima, care era căsătorită şi nu dorea să renunţe la relaţia cu soţul său.

Citește și: MEDICUL PSIHIATRU AZAMFIRE – CONDAMNAT DEFINITIV! CE AU DECIS JUDECĂTORII?

Nu regretă fapta, prin prisma faptului că astfel s-a asigurat că Elena Vătăşescu nu va mai putea fi într-o relaţie cu soţul său. Totodată, Bragă Constantin a arătat că în mod frecvent i-a spus Elenei Vătăşescu că o va ucide, ultima dată pe 07.04.2016, îndemnând-o chiar să se adreseze poliţiei cu privire la ameninţări”.

A încercat să joace cartea nebuniei

Oamenii legii au finalizat cercetările, iar dosarul a ajuns, inițial, pe masa judecătorilor de la Tribunalul Argeș, care, după câteva termene de judecată, au decis să îl condamne la închisoare pe viață. Ulterior, acesta a făcut recurs, iar magistrații de la Curtea de Apel Pitești au preluat dosarul.  În timpul procesului, Constantin Bragă a încercat să joace cartea nebuniei, cerând o expertiză psihiatrică.

Citește și: CAZ ȘOCANT! COPILĂ CU O LINGURĂ BLOCATĂ ÎN GÂT – TRANSPORTATĂ DE URGENȚĂ CU ELICOPTERUL SMURD LA UN SPITAL DIN BUCUREȘTI!

Bineînțeles, că raportul a indicat că a avut discernământ în momentul comiterii oribilei crime, iar judecătorii au respins cererile lui Constantin Bragă. După alte câteva termene de judecată, judecătorii forului superior au păstrat sentința inițială.

Și-a pus capăt zilelor cu două săptămâni înainte de ultima sentință

La aproximativ cinci ani de la sentința definitivă, Constantin Bragă a încercat o ultimă cale de atacare a deciziei judecătorilor: contestație în anulare.  Ca și în prima fază, magistrații de la Tribunalul Argeș au respins cererea, iar criminalul a făcut recurs. Sentința finală, care oricum nu îl avantaja din cauză că a fost, și de această dată respinsă, nu a mai aflat-o. Pe 14 iunie acesta s-a sinucis în celula în care își ispășea sentința.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

1 Comentariu
  1. […] Femeie ucisă cu 27 de lovituri de cuțit după ce au fost la… […]

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.