Femeie umilită și amenințată cu moartea de fostul iubit! Detalii înfiorătoare!

O femeie trăiește un adevărat coșmar după ce a fost amenințată și umilită de fostul prieten care nu poate renunța la ideea că relația lor s-a încheiat. Astfel, timp de două luni, bărbatul a urmărit-o, amenințat-o cu moartea, a distribuit pe rețelele de socializare poze indecente cu femeia și a sunat-o în repetate rânduri cerându-i să se întoarcă la el. Mai mult, în trecut, bărbatul a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare cu suspendare din cauză că a încălcat ordinul de protecție emis de oamenii legii pentru a o proteja pe femeie.  

În cursul zilei de ieri, tot coșmarul s-a repetat, iar victima, nemaiputând suporta chinurile prin care este supusă de bărbat, a alertat autoritățile. Oamenii legii l-au identificat imediat pe făptaș, l-au dus la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Precizările IPJ Argeș:

 „În ziua de 10 aprilie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj, amenințare, hărțuire, violarea vieții private și distrugere, și au reținut un bărbat de 35 de ani, din din Poiana Lacului.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada martie-aprilie a.c., bărbatul și-ar fi urmărit, în repetate rânduri, fosta concubină, pe care ar fi amenințat-o cu acte de violență. De asemenea, bărbatul ar fi distribuit în mediul online, imagini în care persaoana vătămată apare în ipostaze intime și ar fi apelat-o insistent pe telefonul mobil, creându-i o stare de temere.

În ziua de 10 aprilie a.c., cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, bărbatul a fost depistat pe raza localității de domiciliu și condus la sediul Poliției Municipiului Pitești, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.