Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST, ediția a VI-a: 29 octombrie, la Pitești!

0
Primăria Municipiului Pitești și Consiliul Local Pitești organizează, prin Centrul Cultural Pitești, Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST, ajuns la cea de-a VI-a ediție, sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 18:00, în sala de concerte a Filarmonicii Pitești.
Evenimentul va cuprinde un concurs de interpretare și recitaluri extraordinare susținute de consacrați ai genului: Nicu Alifantis & Zan, Tzurlă & Amfiteatru’ 13, Grupul Folk P620.
Preselecția va avea loc sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 10:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții. Înscrierile pentru concurs se pot face până pe data de 27 octombrie, la adresa de e-mail cultcentre@yahoo.com sau la sediul Centrului Cultural Pitești (strada Craiovei, nr. 2, bloc G1, Pitești).

Biletele de intrare la festival vor fi puse în vânzare din data de 3 octombrie, atât la casieria Filarmonicii Pitești, cât și online: https://www.bilete.ro.

Regulamentul de participare și fișa de înscriere la Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST 2022 pot fi accesate și descărcate de pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești și de pe site-ul oficial al instituției https://centrul-cultural-pitesti.ro/regulament-si-fisa…/

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata