Fetiță de 2 ani răpită de sub ochii mamei! Detalii terifiante!

0

O fetiță de numai doi ani a fost răpită de iubitul mamei și dusă într-o clădire abandonată, de unde bărbatul a amenințat că o va omorî și apoi se va sinucide. Din câte se pare, agresorul, amețit de alcool, a luat-o la bătaie pe femeie, care a fugit în casa unui vecin când a reușit să scape din mâinile bărbatul. De acolo, aceasta a sunat la 112 și a povestit momentele teribile și răpirea copilei.

CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT! UN ARGEȘEAN A SUNAT DE 31 MII ORI LA 112 ANUL TRECUT! AFLĂ DE CE!

Polițiștii l-au sunat pe bărbat, au vorbit cu el mai bine de o oră la telefon și au obținut indicii despre locul în care acesta s-ar afla. Bărbatul a amenințat că se va sinucide, iar fetița va fi de negăsit dacă ei vor interveni.

Polițiștii l-au găsit într-o clădire abandonată, la patru kilometri distanță de domiciliu, într-o zonă cu teren accidentat. L-au observat de la distanță, doar că bărbatul avea o secure în mână, moment în care au cerut sprijin un alt echipaj de poliție.

La vederea autospecialelor, bărbatul a devenit agresiv atât fizic cât și verbal, punându-i viața în pericol fetiței. Polițiștii au reușit să-l imobilizeze pe bărbat și l-au încătușat. Fetița s-a întors teafără și nevătămată în brațele mamei, iar bărbatul a fost transportat la o unitate spitalicească. Femeia a refuzat emiterea unui ordin de protecție.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata