Fiica unor renumiți medici a murit fulgerător la doar 19 ani! Era studentă la Medicină!

0

Fiica unor renumiți medici a murit fulgerător la doar 19 ani! Era studentă la Medicină!

Fiica unor renumiți medici a murit fulgerător în urma unui AVC suferit. Avea doar 19 ani și un viitor de urmat. Era studentă la medicină și învăța mult, era în sesiune. Iubea această meserie și dorea să calce pe urmele părinților săi.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. SUTE DE MUNCITORI ȘI 300 DE UTILAJE PE DRUMUL EXPRES PITEȘTI – CRAIOVA! INCREDIBIL CÂT DE REPEDE AVANSEAZĂ LUCRĂRILE!

Miruna, studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, din Iași, la Medicină Generală, s-a stins din viață luni, după ce a suferit un atac vascular cerebral în sesiune și a fost internată în comă la un spital din Iași în urmă cu trei săptămâni. La aflarea tristei vești, sute de mesaje de condoleanțe au curs în mediul online. Și primarul municipiului Focșani, județul Vrancea, a făcut o postare în care a transmis condoleanțe familiei îndurerate.

„Sunt alături de familia tinerei Miruna-Ioana Pîslaru, care ne-a părăsit mult prea devreme. Studentă a Universității de Medicină și Farmacie «Grigore T. Popa» din Iași, Miruna-Ioana Pîslaru avea foarte multe lucruri bune de făcut în această lume, pe care a lăsat-o în urmă atât de brusc și dureros, pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o. A fost un copil excepțional, dovadă și faptul că, luna trecută, întreaga comunitate s-a strâns într-un lanț uman de rugăciune în Piața Unirii din Focșani. Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei greu încercate.”, a transmis primarul municipiului Focșani, județul Vrancea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata