Film în premieră, în start de an la Filarmonica Pitești!

0

Sâmbătă, 7 ianuarie 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Conspirație la Cairo”, cu Tawfeek Barhom, Fares Fares, Mohammed Bakri și Mehdi Dehbi în rolurile principale, în regia lui Tarik Saleh.

Un thriller politic plasat în Universitatea Al-Azhar din Cairo, epicentrul puterii în islamul sunnit. Adam, fiu de pescar, este primul din familia lui care primește o bursă de studii la Al-Azhar. În prima zi a noului an universitar, Marele Imam se prăbușește și moare în fața studenților adunați în curtea moscheii. O serie de evenimente îl aduc pe Adam în mijlocul luptelor neînduplecate pentru putere, în care sunt implicate serviciile secrete egiptene.

Încercând să se infiltreze ca spion în intrigile politice de la universitate, Adam este prins între interesele celor mai mari și reala lui credință într-o lume mai bună. Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 8 ianuarie 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „Metronom”. Regia îi aparține lui Alexandru Belc, în rolurile principale fiind Șerban Lazarovici și Mara Bugarin.

În timp ce Țiriac și Năstase joacă Finala Cupei Davis împotriva Americii în 1972, doi liceeni se iubesc și scriu scrisori la emisunea METRONOM de la Europa Liberă. Când el primește aprobarea să plece definitiv din țară, împreună cu familia, ei știu că trebuie să se despartă, dar nu se așteptau ca ultimele zile împreună să devină hotărâtoare pentru întreaga lor viață. Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata