Film în premieră la Cinematograful “București”!

0

Sâmbătă, 1 iulie 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „Ultima noapte”, regizat de Andrea Di Stefano, în rolurile principale fiind Pierfrancesco Favino, Linda Caridi, Antonio Gerardi și Francesco Di Leva.

Franco Amore își pregătește discursul de pensionare. Este ultima lui noapte din cei 35 de ani în slujba poliției. În lunga sa carieră nu a tras nici măcar o dată pentru a ucide și întotdeauna s-a străduit să rămână onest. Ce nu știe el este că are în față cea mai lungă și dificilă noapte din viață și că pericolul amenință tot ceea ce contează pentru el: cariera sa, dragostea pentru soția sa, prietenia cu partenerii de echipă, chiar și propria-i viață.
În ”Ultima noapte” a lui Amore, Milano este scena unor evenimente care se vor succeda cu repeziciune, în timp ce lumina dimineții pare tot mai departe.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Filmul a avut premiera în România, în data de 23 iunie 2023.

Duminică, 2 iulie 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Boss”, regizat de Bogdan Mirică, în rolurile principale fiind Laurențiu Bănescu, Ioana Bugarin și Sergiu Costache.

Bogdan, un șofer de ambulanță metodic și inteligent, participă la un jaf armat alături de alți trei bărbați pe care abia îi cunoaște. Deși inițial pare că cei patru vor scăpa neprinși, lumea lui Bogdan se răstoarnă dramatic când începe să suspecteze că unul dintre complici manipulează ancheta poliției. Pornește într-o investigație proprie obsesivă, în încercarea de a dezgropa identitățile complicilor săi. Pe măsură ce descoperă noi detalii, se adâncește tot mai mult într-o spirală a fricii și a paranoiei.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata