Filmul crimei de la Micești! Motivul halucinant pentru care tânărul de 29 ani și-a ucis tatăl!

0

De la o simplă discuție în contradictoriu s-a ajuns la crimă, în cursul serii de ieri, când un tânăr și-a înjunghiat tatăl în gât cu un cuțit. Din câte se pare, T.T., în vârstp de 29 de ani din Pitești, a mers cu tatăl său la o locuință pe care o dețin în comuna Micești, iar la un moment dat între cei doi a pornit un conflict spontan. Tânărul, și-a ieșit din minți când bătrânul i-a reproșat despre comportamentul său față de familie, părinții tânărului fiind separați de mai mulți ani iar acesta fiind crescut până la vârsta adolescenței de către bunică, moment în care T.T. și-a ieșit din minți, a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe tatăl său în zona gâtului.

Bătrânul lăsat într-o baltă de sânge

Bătrânul a picat secerat la pământ, iar tânărul a plecat la un vecin, lăsându-l pe tatăl său într-o baltă de sânge. Bărbatul i-a povestit consăteanului ceea ce a făcut, iar acesta a alertat imediat autoritățile. La fața locului s-au deplasat oamenii legii și un echipaj medical. Odată ajunși la locuința celor doi, medicii nu au mai putut face nimic pentru tatăl tânărului. Sângerase până și-a dat ultima suflare.

Polițiștii l-au găsit pe criminal în locuința vecinului care a anunțat autoritățile și a fost luat pe sus și dus la audieri, unde și-a recunoscut fapta. După cercetările de la fața locului și declarațiile vinovatului și a martorilor, T.T. a fost reținut de pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat judecătorilor de la Tribunalul Argeș care au dispus arestul preventiv pentru 30 de zile.

„În baza art.226 alin.1 C.pr.pen. admite propunerea formulată de Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Tribunaul Argeş. În baza art.226 alin.2 C.pr.pen., rap.la art.223 alin.2 C.pr.pen., dispune luarea măsurii arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 31.10.2021, până la data de 29.11.2021, inclusiv, faţă de inculpatul T.I.T. În baza art.275 alin.3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art.275 alin.6 C.pr.pen., suma de 626 lei reprezentând onorariul apărătorului din oficiu, avocat R.C., se avansează din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi 31.10.2021, ora 13:30 la Tribunalul Argeş Secţia Penală se arată în minuta judecătorilor.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata