Firme din Pitești călcate de polițiști! Amenzi ustourătoare!

0

În zilele de 31 octombrie și 01 noiembrie a.c., polițiștii Compartimentelor Sisteme de Securitate piteșteni au verificat modul de organizare a pazei la mai multe societăți de pe raza de competență.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.000 de lei, după cum urmează:
– În ziua de 31 octombrie, polițiștii Compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au constatat că reprezentanți unei societăți comerciale, aflată la recontrol, nu au luat măsuri de suplimentare a dispozitivului de pază al obiectivului, cu un agent de securitate, conform Planului de pază și al analizei de risc. În urma celor constatate, a fost aplicată o amendă în valoare de 2.000 de lei, conform HG 301/2012, fiind acordat un nou termen pentru remedierea deficiențelor.
– În ziua de 01 noiembrie, polițiștii Compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au constatat deficiențe la amenajarea de șantier a două societăți comerciale din domeniul construcțiilor, de pe raza de competență, acestea neavând efectuată analiza de risc și neavând asigurate măsuri de pază. Ca urmare a deficiențelor constatate, reprezentanții celor două societăți au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 5.000 de lei fiecare, conform Legii 333/2003, fiind acordat termen pentru remedierea deficiențelor.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata