Fiscul i-a blocat conturile senatoarei Șoșoacă! Are poprire și pe salariul de la Parlament!

0

Pentru că nu și-a plătit mai multe dări către stat (taxe, impozite sau alte obligații), senafoarea independentă, fostă AUR va fi executată silit, deja punându-i-se poprire pe conturile bancare pentru obligații restante la stat.

Are comportamentul tipic al unui rău platnic, se victimizează și se consideră victima unui complot

Heiuş a precizat că senatoarea are comportamentul tipic al unui rău platnic, se victimizează și se consideră victima unui complot. ANAF a început executarea silită prin poprirea conturilor bancare şi emiterea unei adrese către Senat prin care i se solicită să i se reţină, conform legii, o treime din indemnizaţie.

„Doamna Şoşoacă are de achitat nişte obligaţii la bugetul de stat şi, din păcate, are un comportament ca orice alt contribuabil rău platnic. În loc să îşi achite obligaţiile pe care le are, inventează duşmani şi lansează şi scenarii fanteziste de multe ori că cineva are ceva cu dumneaei. Eu am spus-o şi o repet de fiecare dată: Din punct de vedere al ANAF-ului, impozitele şi taxele nu au culoare politică. Doamna senator Şoşoacă pentru noi este un contribuabil ca oricare altul”, a afirmat şeful ANAF. Potrivit acestuia,”ar trebui ca cei care ocupă funcţii în aparatul de stat sau în Parlamentul României să aibă chiar un comportament exemplar pentru restul populaţiei”, a mai transmis şeful ANAF.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata