Flavius Stoican a sunat adunarea la CS Mioveni

32 de jucători au fost prezenţi la primul antrenament.

Astăzi, lotul celor de la CS Mioveni s-a reunit pentru reluarea pregătirilor, după exact o lună de vacanţă. La primul antrenament sub comanda antrenorului Flavius Stoican au fost prezenţi 32 de jucători, din care 10 sunt junioriide la echipa a doua, de juniori II pregătită de Mihăiţă Ianovschi, antrenor secund şi la echipa mare. Au lipsit trei jucători care în tur au fost printre titulari, şi au venit trei tineri consideraţi de perspectivă. Au lipsit Emil Dică, Rică Neaga şi Lucian Răduţă, şi venit Mihai Vintilă, Antonio Dumitru şi Cătălin Ruţă.
Emil Dică a plecat în străinătate, Rică Neaga este ocupat cu afaceri, Răduţă este operat
Emil Dică şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă şi a încheiat conturile cu CS Mioveni. „Dică a plecat de noi deoarece şi-a găsit un contract mult mai avantajos în străinătate. Personal, îi mulţumesc pentru ce şi cât a jucat la CS Mioveni în turul de campionat. Îi urez succes mai departe”, spunea antrenorul Flavius Stoican. Deasemenea, Rică Neaga n-a fost la reumire. Deoarece este plecat în interes de afaceri în Turcia, iar conducerea clubului CS Mioveni l-a învoit. Se pare că, în aceste zile colaborarea dintre jucător şi conducerea clubului va înceta tot pe cale amiabilă, ca şi la Emil Dică. Al treile fotbalist din lotul galben-verzilor care n-a fost prezent la primul antrenament este atacantul Lucian Răduţă. Ex-rapidistul a fost operat zilele trecute de menisc, astfel că în retur nu va putea evolua pentru CS Mioveni.
Trei nou veniţi în probe
Cei trei jucători nou veniţi, deocamdată în probe, sunt Mihai Vintilă, atacant de la SCM Argeşul Piteşti, Antonio Dumitru, fiul fostului fotbalist Gabi Dumitru, şi mijlocaşul Cătălin Ruţă de la Girom Albota din Liga a III-a. „Vrem să alcătuim o echipă pentru viitor, cu mulţi tineri, returul acestui campionat fiind unul de tranziţie, iar din campionatul viitor să atacăm promovarea în Liga I”, spunea preşedintele Consiliului Director, Dumitru Olteanu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.