Florin Pampea are gânduri mari în Cupă: „Obiectivul nostru este să aducem la Bradu o echipă din Liga I“

Peste o săptămână, Atletic Bradu va întâlni pe teren propriu pe F.C. Caracal, echipă antrenată de Iordan Eftimie, cel care a pregătit pe CS Mioveni şi F.C. Argeş. Partida se va disputa miercuri, 15 august, începând de cu ora 17. Iată cum au prefaţat cei doi antrenori, Florin Pampea de la Atletic Bradu, şi Iordan Eftimie de la F.C. Caracal, partida din Cupa României.
Atletic Bradu va juca în această fază a Cupei României cu F.C. Caracal. A fost o tragere la sorţi norocoasă?
– Nici vorbă… Dintre toţi adversarii calificaţi până acum, F.C. Caracal este cea mai bună. Dar n-avem ce face, iar lamentările nu-şi au rostul. Vom juca fără teamă pentru că vrem să ne calificăm mai departe.
Ce obiectiv aveţi în Cupa României?
– Avem stabilit un obiectiv îndrăzneţ: aducerea unei echipe de Liga I la Bradu! În opinia mea şi a jucătorilor acest obiectiv este cât se poate de realizabil. Avem în echipă jucători cu mare experienţă, dar şi tineri de perspectivă, dornici de afirmare.
Cunoaşteţi echipa din Caracal?
– Sigur că da. Am mai jucat contra lor, şi nu degeaba am spus că sorţii ne-au oferit cel mai greu adversar din această fază a competiţiei. Ştim că au ca obiectiv revenirea în Liga a II-a, şi sunt pregătiţi de un antrenor cunoscut, cu experienţă: Iordan Eftimie.
„Speranţele noastre încă n-au murit…“
Încă nu s-a stabilit dacă în campionatul viitor o să jucaţi sau nu în Liga a III-a. Mai speraţi să jucaţi ca şi anul trecut în Liga a III-a?
– Da, sigur că da. Ştiţi cum se spune, că speranţa moare ultima, iar speranţele noastre încă n-au murit. Şi este normal să sperăm, este normal să jucăm în Liga a III-a, atâta timp cât avem îndeplinite toate condiţiile pe care multe echipe nu le au, chiar în Liga a II-a şi a III-a. Nu avem probleme financiare, şi dispunem de o bază sportivă proprie.
Când se va lua o decizie în această privinţă?
– Nu se ştie. Startul campionatului a fost amânat, iar până atunci se vor mai retrage echipe care n-au bani să-şi susţină activitatea. Chiar astăzi s-a mai retras o echipă, cea din Plopeni…

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.